Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölümde Hayat ile Cerrah evlenebilecek mi?

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 21. bölümü gergin dakikalara ev sahipliği yaptı. Hayat ile Cerrah'ın evliliklerine mani olacak kişi kim?

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 18:35
Yeni Bölüm

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 21. bölümü gergin dakikalara ev sahipliği yaptı. Hayat ile Cerrah düğün hazırlıklarını hızla devam ederken, Cerrah'ın geçmişindeki bir sır ortaya çıktı. 

17-03/14/hbt5.jpg

Geçtiğimiz bölümlerde Hayat öğretmen'in hayatını ve hayata bakış açısını değiştiren bir  eski nişanlısı olduğunu ve bu Tamer adındaki adamın gelini nikah masasında bırakıp düğüne gelmediğini öğrenmiştik. 

Pazar akşamı yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır'ın 21. bölümünde Hayat ile Tamer'in nikah davetiyesini Cerrah'ın çekmecesinde bulan Oktay bu konuyu araştırmaya karar verir.  Gözde'ye Hayat öğretmen ve Tamer hakkında sorular soran Oktay, yeni ilişkiye başladıkları Sevda'nın kıskanç bakışlarına mahsur kalır. Olayları Sevda'ya da anlatan Oktay abisinin gizli geçmişini öğrenmek için harika bir plan hazırlar ve Cerrah'ın has adamı Sadri'yi konuşturur.

Cerrah Bey'in savcı Tamer'le bağlantısı neydi sorusu ekran başındakileri merakta bıraktı. Hayat ve Cerrah’ın nikah zamanı büyük bir sürpriz yaşanır ve Oktay Hayat'ı durdurup, önemli bir şey söylemesi gerektiğini belirtir. Hayat ile Cerrah'ın evliliklerine mani olacak kişi Oktay mı?

17-03/14/hbt4.jpg

Bu sırada Birtanem’in yurt dışında balayı istemesiyle Şerif,  okul tiyatro ekibiyle hiç para ödemeyeceği bir çözüm bulur! Bakalım müdür planını uygulayabilecek mi? Öte yandan yeni bir aşk gün yüzüne çıkar. Loçko Asya’ya verdiği sözü tutarark, bütün okulun önünde sevdiği kıza olan aşkını ilan eder! Loçko ile Asya'ya, aşklarının hareketi hani gelmiş, bol "like"lar diliyoruz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin