Anne 19. bölüm fragmanında Gönül katil mi?

Star TV'nin ilgiyle takip edilen Anne dizisinin 19. bölüm fragmanları yayınlandı. Yüreklere dokunan konusuyla ilgi gören Anne dizisinin bu akşam yayınlanacak 19. bölümünde Gönül’ün sırrı ortaya çıkıyor.

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 19:12
Yeni Bölüm

Star TV'nin ilgiyle takip edilen Anne dizisinin 19. bölüm fragmanları yayınlandı. Yüreklere dokunan konusuyla ilgi gören Anne dizisinin bu akşam yayınlanacak  19. bölümünde Gönül’ün sırrı ortaya çıkıyor.

 17-03/14/anne1.jpg

Anne 19. bölüm fragmanında Gönül’ün gizemli geçmişi sonunda ortaya çıkıyor. Ölen kocasının mezarına giden Gönül kendi kendine konuşurken, eski kocasının ne kadar zalim ve günahkar biri olduğunu belirtiyor. Ayrıca sadece Gönül’ün ve kocasının bildiği sır, yaralı kadının dudaklarından dökülüyor. Gönül “keşke sen ben öldürseydim” diyerek, Gönül’ün katil olmadığı ortaya çıkıyor. Öte yandan Zeynep ise babasını öldüren öz annesini affetmemekle kararlı olduğunu vurguluyor. Gönül gizli gerçeği kızına anlatacak mı?

Gönül Mezar Başında İçini Döküyor

Anne dizisi 19. bölüm 2. fragmanında ise Cengiz Melek’i kaçırmaya devam ediyor. Cengiz Zeynep’ten intikamını almak için, Melek’i teslim edeceğini söylüyor fakar buluşma noktasına vardiğinda polise ihbarda bulunuyor.Cengiz karşısında Melek yerine Gönül’ü gördüğünde ise hem şaşırıyor hem de planı işe yaramadığı için deliriyor. Gönül hanımı Küçük kızı uçurumdan aşağı atmakla tehdit edip, Melek’i tekrar kaçırıyor

Sevilen oyuncularıyla büyük ilgi uyandıran Anne dizisi, sırlarla dolu 19. bölümüyle bu akşam sevenleriyle buluşacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin