Paramparça 95. bölümde Ozan'a katil suçlaması

Star TV ekranlarının heyecanla izlenen 3 sezondur ekranlarda olan sürükleyici aile drama dizisi Paramparça’nın 95.bölümde Damir rüzgarları esti.

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 20:00
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının heyecanla izlenen 3 sezondur ekranlarda olan sürükleyici aile drama dizisi Paramparça’nın 95.bölümde Damir rüzgarları esti.

Dizinin başrol oyunucusu Erkan Petekkaya'nın yaptığı açıklamaya göre Paramparça 96. yada 97. final yapacağını daha önceki haberimizde duyurmuştuk.

Dizinin finaline sayılı bölüm kala, Paramparça 95. bölümüyle heyecanı ve gerilimi yükseltti. Uzun süredir Damir'le görüşen Hazal'ın foyasının ortaya çıkmasıyla ortalık karıştır. Cihan ve Dilara bu ilişkiyi asla kabule tmeyeceklerini sert bir dille vurgularken, Hazal'ın Damir'in evlenme teklifine evet dediğini öğrendiklerinde ise çılgına dönerler ve kızlarına hapis cezası verirler. 

Damir ise evlilik hazırlıklarını hzılandırmak için Asu'dan yardım alır. Asu vasıtasıyla Hazal'a bir telefon gönderen Damir gelinlik ve düğünü organize eder. En son hamle olarak yine Asu, Hazal'ın nüfus kağıdını alır ve Damir'in hain planında en büyük engel ortadan kalkar.

17-03/14/p1.jpg

Öte yandan Damir'in planıyla Ozan'a arkadaşmış gibi yaklaşan adamın aklıyla Ozan kontrolden çıkmış vaziyettedir. Kumar alkol ve kadınlarla donaltılmış sefil hayatını yaşarken, Damir son kozunu oynar.

Özkan ise Ozan'ın yanında olup göz kulak olmaya çalışsa başarılı olamaz. Ozan ve arkadaşı bir gece bardan kızlarla çıkar ve otele gelir. Sabah uyandığında yanında yatan kızın ölü olduğunu farkeden Ozan, en yakın arkadaşını ortada göremez ve  son çare olarak Cihan'ı arar ve babasından yardım ister.

Ozan katil damgası yiyecek mi? Yoksa Cihan oğlunu aklayabilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası için Paramparça'nın 96. bölümünü 20 Mart Pazartesi akşamı izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin