Lise Devriyesi 1. bölüm fragmanında neler olacak?

Trt'nin gençlik, polisiye ve komedi temalı yeni dizisi Lise Devriyesi 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin konusu ve ilk bölümde neler olacak?

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 21:00
Yeni Bölüm

Trt'nin gençlik, polisiye ve komedi temalı yeni dizisi Lise Devriyesi 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir grup lise öğrencisi ve polisin hayatlarını konu alacak dizi ilk bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Karakterlerin ve dizinin hikayesinin tanıtıldığı Lise Devriyesi 1. bölüm fragmanında gizli görev nedenyile liseye gönderilmiş polis Yiğit'in amacı, ünlü iş adamı Çetin Soyer’in oğlu Fırat’la arkadaş olup, büyük suç organizasyonuna sızabilmektir.

17-03/14/f1.jpg

Babası gibi sivil polis olmak isteyen Yiğit, unutulmak istediği lise yıllarına dönüş sağlayacağı bu zorlu görevinde, bir de polis olmayı ve babasına kendini ispatlamayı çok isteyen Işıl ile uğraşmak zorunda kalacaktır. Işıl, kendisini Karebil Lisesi’ne gönderen Başkomiser Necdet’in öz kızıdır ve Başkomiser Yiğit'den kızını korumasını da istemektedir. 

17-03/14/l1a.jpg

Çetin Soyer'in oğlu Fırat ise zengin yakışıklı ve okulun popüler çocuğu olup aynı zamanda acımasız bir gençtir. Yiğit ise Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken karakterinden ne kadar ve nasıl ödün verecektir.

Oyuncu kadrosunda Gökhan Atalay, Asena Tuğal, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve İsmail Ege Şaşmaz gibi genç ve sevilen isimlerin dahil olduğu Lise Devriyesi dizisinin eğlenceli ve gençlik temalı polisiye dizisiyle ekranlara hızlı bir giriş yapacağına inanıyoruz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin