Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanında yeni dönem

Cesur ve Güzel 18. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Cesur ve Güzel’in yarın akşam yayınlanacak 18. bölümünde nefesler tutuldu.

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 21:56
Yeni Bölüm

Star Tv’nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel’in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Cesur ve Güzel yarın akşam yayınlanacak 18. bölümünde nefesler tutuldu.

Cesur ve Güzel’in geçen hafta yayınlanan 17. bölümünde Cesur intikam ateşiyle yanarken, hayatında ki iki önemli kadını kaybetmişti. Annesinin ölümü, Sühan’ın Korludağ olduğu gerçeği, Cesur’u içten içe parçalarken, Tahsin Korludağ’ın suçlarını açığa çıkartmaya kendisini adamıştı.

17-03/14/cg1.jpg

Cesur ve Güzel’in bu hafta yayınlanacak 18. bölüm fragmanında Sühan bir yandan Cesur’a yardım etmeye, bir yandan da babasının bir katil olmadığını ispatlamaya çalışırken gelen telefon işleri çıkmaza sürüklüyor. Tahsin Korludağ ambulansın içinde yaşam mücadelesi verirken, Sühan ise Adalet’e şiddetli bir şekilde Cesur’u savunuyor. Babasını vuranın başka biri olduğunu ve tehlikeli bir oyunun içinde olduklarını söylüyor.

17-03/14/korhan1.jpg

Bu sırada babasından çekinen, kararlarına karşı gelemeyen korkak Korhan ise herkesi şaşırtarak, tüm gerçekleri Tahsin Korludağ’ın yüzüne birer birer çarpıyor. Bu olay karşısında sinirlerine hakim olamayan Tahsin sana mı kaldı Karahasanoğlu’nun hesabını sormak diye çıkışıyor ve bir anda arkasından Cesur’un sesi duyuluyor. Cesur, Sühan ve Korhan’ la karşı karşıya kalan Tahsin Korludağ ne yapacak?

Heyecanın dorukta olduğu dizi Cesur ve Güzel merak edilen yeni 18. bölümü ile yarın akşam saat 20:00’da Star Tv ekranlarında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin