Yeni dizi İsimsizler'in konusu ve fragmanı

Kanal D’nin yayın hayatına hızlı bir giriş yapmak için hazırlıklarını tamamlayan yeni dizi İsimsizler'in konusu ve mrak edilen yeni fragmanı haberimizde!

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 22:49
Yeni Bölüm

Kanal D’nin yayın hayatına hızlı bir giriş yapmak için hazırlıklarını tamamlayan yeni dizi İsimsizler'in yeni fragmanı yayınlandı. Barakuda Film ile Es Film’in ortak olarak yapımını üstlendiği, Osman Kaya’nın ise yönetmen koltuğunda yer aldığı İsimsizler dizisinin çekimleri devam ediyor.

Yayınlanan fragmanları ile büyük merak uyandıran İsimsizler'in başrolü Fatih karakterini  Uğur Güneş canlandırıyor. Genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayı olan Fatih, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlmak için ülkeyi terk etmek üzereyken Virankaya’dan gelen acı haberle kararını ve hayatını değiştirir. Virankaya Kaymakamı'nın şehit haberiyle etkilenen Fatih, yetkililerin desteğini alarak yeni kaymakam olmaya gönüllü olur.

17-03/14/is.png

Ülkesi için masa başında rahat ve umut vaadeden bir görev yapmayı elinin tersiyle iten Fatih, İsimsizler'in yeni fragmanında annesinin onayını alıyor. Annesi ise ateş altında savaşan onlarca askerin annesi nasıl dayanırsa ben de dayanırım diyerek oğluna güç veriyor.

Öte yandan Fatih, yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ve ülkesini hayatlarının üstünde gören 7 kişilik özel ekip ile birlikte Virankaya’ya gider. Ve ülkemizisin isimsiz kahramanlarının Virankaya'daki hikayesi başlar. İsimsizler dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında başlamaya hazırlanıyor...

17-03/14/is4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin