Kara Sevda'nın sevilen ismi Hazal Filiz Küçükköse yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen dizisinde rol alan başarılı oyuncu yeni bir dizide rol alacak.

Merve Mutlu
25 Temmuz 2019 - 14:04
Magazin

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün paylaştığı başarılı dizi projesi Kara Sevda'da Zeynep karakterini canlandıran ve oldukça sevilen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

19-07/25/zeynep.jpg

Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Gözde karakteri ile oyunculuk hayatına adım atan ve Beni Affet, Kalbim Seni Seçti gibi dizilerin ardından Kara Sevda ile zirveye çıkan Küçükköse'nin, daha sonra rol aldığı Rüya ve Mehmet Bir Cihan Fatihi dizilerinin ömrü kısa olmuştu. Hayranlarının özlediği isim yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak. 

19-07/25/hfk.png

Şarkıcı Berkay’ın Harbiye Açıkhava’daki konserinde magazincilerle karşılaşan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni bir dizi projesi olup olmadığı sorusuna; “Görüştüğümüz işler var. Çok büyüsünü bozmayayım ama 2-3 hafta içinde netleşecek” açıklamasını yaptı. Uçankuş'ta yayınlanan röportajında da; “Biraz dinlenmek ve farklı bir karakterle dönmek için biraz yüzü bekletmek gerekiyor. O arada güzel işler gelseydi tabii ki çalışmayı isterdim ama şu an çalışmayı çok istiyorum. Beni heyecanlandıran da güzel bir proje ve karakter var. İnşallah onunla dönmeyi de şu an bekliyorum” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin