Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni bir mini dizi geliyor!

Dijital platform dizilerinin ardından şimdi de YouTube dizileri geliyor.

Merve Mutlu
25 Temmuz 2019 - 12:21
Magazin

En son TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu ve son olarak Yaşamayanlar adlı internet dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya'dan yeni bir dizi projesi geliyor. 

19-07/25/aynen-aynen.png

Artık dizi projeleri yalnızca televizyon ekranlarında değil aynı zamanda dijital platformlarında da kendilerine geniş bir izleyici kitlesi buluyor. Alternatif medyaya son olarak da YouTube dizileri eklendi. Ekranlarda ya da dijital platformda yer almak istemeyen Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu, Youtube üzerinden Aynen Aynen adlı bir dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-07/25/aynenaynen-dizisi.jpg

İlk bölümü ile 1 Ağustos'ta yayın hayatına başlayacak olan dizinin ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Şahinkaya, instagram hesabından yayınladığı videolar ile "Nil ve Emir’in büyük aşk hikayesi"nin anlatılacağı diziyi takipçilerine duyurdu.

19-07/25/ayn.png

Yeni nesil internet dizisi olan Aynen Aynen, 1 Ağustos'tan itibaren her perşembe saat 17.00'da yeni bölümüyle yayında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin