Behzat Ç. yeni bölüm yayınlandı! Bekleyiş sona erdi!

Behzat Ç. tutkunlarının meraklı bekleyişi sona erdi! Behzat Ç. yeni bölüm yayında...

Nurşah
25 Temmuz 2019 - 12:05
Gündem

Behzat Ç. efsanesi uzun süren bir bekleyişin ardından bugün izleyici karşısına çıkıyor! blutv platformunda yayınlanacak Behzat Ç. yeni sezon ilk bölüm öncesi nefesler tutuldu! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

19-07/25/behzat-c-yeni-sezon-birinci-bolum-yayinlandi.jpg

Behzat Ç. saat kaçta yayınlanacak?

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin kadrosunda eski ve sevilen isimlerin yanında yepyeni karakterler ile de tanışacağız. Bu durum heyecanlı bekleyişi artırırken yeni sezon müjdesi verilmesinin ve yayın tarihinin açıklanmasının ardından izleyiciler gözlerini blutv'ye çevirdiler!

19-07/25/behzat-c-yeni-sezon-ne-zaman-basliyor.jpg

Kadrosuna eklenen yeni isimlerle ekran mecasına devam edecek olan dizi bugün başlıyor! Geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluşturulan rehber bölümünün ardından Behzat Ç.'nin yeni sezon yeni bölümü de "Yeni Bölüm Yayında La" açıklaması ile en sonunda izleyicisi ile buluşturuldu. Heyecanlı bekleyişteki takipçiler, 42 dakikadan oluşan dizinin yeni sezon birinci bölümüne blutv ekranlarından ulaşabilirler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin