Tek Yürek'in İlknur'u Vildan Atasever'den veda paylaşımı! Dizi bugün final yapıyor!

Ekranların sevilen gençlik dizisi Tek Yürek bu akşam ekran macerasını noktalıyor.

Merve Mutlu
25 Temmuz 2019 - 11:03
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek, bu akşam yayınlanacak olan 22. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin İlknur'u Vildan Atasever, diziye anlamlı bir veda paylaşımı yaptı. 

19-07/25/tek-yurek-1564041638.png

"Hayatımdan çok kıymetli Tek Yürek ve bambaşka kadın hallerini keşfettiğim ilknur ve Yedikule-Zeytinburnu geçti. Bu yolculukta beraber yürüdüğümüz birbirinden değerli mesai dostlarıma,canım kardeşlerime çok teşekkür ederim. İyi ki sizi tanıdım.Biz Tekyürek Tekyürek hikayesini anlattık hikayeler başlar ve biter ama biz arkamızda özleyeceğimiz ve özleneceğimiz çok güzel insanlar kazandık ve biliyorum ki hayatta aklınla kalbini dinlediginde sana kalan huzursa işte en büyük yaşam başarısı budur . Sizi hepinizi hepimizi çok seviyorum."

Tek Yürek dizisinin konusu ne? 

19-07/25/yurek-tek-1564041659.jpg

Zeytinburnu Belediye Başkanı olan Murat Aydın seneler önce, ilçedeki buz pistine gelen ziyaretçilerin sokaklarda yatan çocuklardan rahatsız olması üzerine bu çocukları topluma kazandırma projesi başlatmıştı. Bu çalışma kapsamında, toplumun onlardan umudu kestiği çocuklar, buz pisti hokey takımı kurarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve yurda başarılar ile dönmüşlerdi. Bu güzel başarı, TRT ekranlarında yayınlanan Tek Yürek'in konusunu oluşturuyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin