Tuba Ünsal ekranlara geri dönüyor! Netflix dizisi Love 101 kadrosuna katıldı!

Sevilen isim Tuba Ünsal uzun bir süredir devam eden ekran sessizliğini bozuyor! Netflix'in ülkemiz için hazırladığı 3. dizisisi Love 101'in kadrosunda!

Nurşah
25 Temmuz 2019 - 11:00
Gündem

Ekranların sevilen oyuncusu Tuba Ünsal yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir gözler önüne çıkmayan Tuba Ünsal Netflix'in yeni dizisi Love 101'in kadrosuna dahil oldu!

19-07/25/tuba-unsal-yeni-dizi-love-101.jpg

Tuba Ünsal Netflix'te!

Oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz ve Alina Boz gibi genç kuşaktan isimlerin yer alacağı Netflix yapımı 3. dizimiz için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve dram türünde dikkatleri çekmeye aday olan Love 101'in oyuncu kadrosuna dahil olan son isim ise Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Tuba Ünsal oldu!

19-07/25/love-101-dizisi-oyunculari.jpg

Sevilen oyuncuyu son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde Handan karakteri ile konuk oyuncu olarak izlemiştik. Love 101 dizisindeki karakterine dair ise net bilgiler bulunmuyor. Çekimlerine Haziran ayının sonunda başlanan dizinin yayın tarihi henüz izleyici ile paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin