Designated Survivor yeni sezon olacak mı? Netflix 4. sezon ile ilgili kararını verdi!

ABC'den Netflix'e transfer olan Designated Survivor'ın geleceği belli oldu. Netflix devam etmeme kararı aldığı diziye 4. sezon onayını vermedi.

İlk iki sezonu ABC kanalında yayınlandıktan sonra iptal edilen ancak online yayın platformu Netflix'in kendisine sahip çıkıp üçüncü sezon onayını vermesiyle dirilen "Designated Survivor" bir kez daha iptal edildi!

DESIGNATED SURVIVOR 3 SEZON SONUNDA İPTAL EDİLDİ!

Netflix, 07 Haziran 2019 tarihinde üçüncü sezon bölümlerini sunduğu Kiefer Sutherland'lı diziye 4. sezon onayını vermedi. Kısacası dizi için iptal kararı alındı.

19-07/25/designated-survivor-netflix.jpg

Netflix, geride bıraktığımız Eylül ayında diziye üçüncü sezon onayını verirken oyuncu kadrosundaki isimlerle sadece bir senelik anlaşma gerçekleştirmişti. Örnek vermek gerekirse; dizide Seth Wright karakterine hayat veren Kal Penn sene başında NBC'nin yeni bir komedi dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

19-07/25/kal-penn-twitter.jpg

Ayrıca Sutherland yakın geçmişte verdiği bir röportajda dizinin dördüncü sezonun olmayacağını düşündüğünü, harika bir özgür ortam ile karşılaştıkları Netflix ile inanılmaz bir deneyim yaşadıklarını ancak sezonun bitimiyle dağılan kadroyu tekrar toparlamanın pek mümkün olmadığını belirtmişti.

Netflix iptal kararını şu açıklamayla duyurdu:

"Hayranlara Designated Survivor'ın üçüncü sezonunu sunmaktan dolayı gururluyuz ve tüm üç sezonu önümüzdeki uzun yıllar boyunca yayınlamaya devam edeceğiz.

Özellikle tutkusu, özverisi ve Başkan Kirkman karakteriyle unutulmaz performansı için dizinin yıldız oyuncusu ve yürütücü yapımcısı Kiefer Sutherland'a teşekkür ediyoruz. Bunun yanında yol gösterici vizyonu ile showrunner/yürütücü yapımcı Neal Baer, yaratıcı/yürütücü yapımcı David Guggenheim ile yürütücü yapımcılar Mark Gordon, Suzan Bymel, Simon Kinberg, Aditya Sood ve Peter Noah, oyuncu kadrosu ve ekibe ilgi uyandırıcı ve doyurucu final sezonunu hazırladıkları için minnettarız."

19-07/25/kiefer-sutherland.jpg

"DESIGNAED SURVIVOR" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Mevcut ABD Başkanı'nın ulusa sesleniş konuşması esnasında düzenlenen bir saldırının ardından kongrenin önde gelen isimlerinin çoğunun hayatını kaybetmesinin ardından bu kriz döneminde alt düzeyde bir görevli olan kabine sekreteri Tom Kirkman'ın (Kiefer Sutherland) Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak göreve getirilmesi ve gitgide kötüleşen kriz ortamında ulusu yönetmek zorunda olması ekseninde gelişen olayları ekrana yansıtan dizinin oyuncu kadrosunda Sutherland'e Natascha McElhone, Adan Canto, LaMonica Garrett, Italia Ricci, Kal Penn, Maggie Q, Malik Yoba, Paulo Costanzo, Zoe McLellan, Ben Lawson, Tanner Buchanan ve Mckenna Grace gibi isimler eşlik ediyor.

"Designated Survivor" (Netflix) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin