Animal Kingdom 5. sezon olacak mı? TNT kararını duyurdu!

TNT, uzun soluklu dizisi Animal Kingdom'ın geleceğini belirledi. Dizi, yayıncı kanaldan resmi yeni sezon onayını aldı. Animal Kingdom 5. sezon detayları...

2010 yapımı aynı isimdeki Avustralya menşeli filmden ekranlara uyarlanan TNT'nin suç-aile draması "Animal Kingdom" hayranlarını mutlu eden bir gelişme yaşandı!

ANIMAL KINGDOM DEVAM EDECEK!

Yayıncı kanal sevilen dizisine resmi 5. sezon onayını verdiğini duyurdu. Yeni sezon bölümleri 2020 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

19-07/25/animal-kingdom-dizisi.jpg

ANIMAL KINGDOM REYTİNGLERİ

Ellen Barkin'in hayat verdiği Janine "Smurf" Cody karakterinin liderliğini yaptığı Cody suç ailesinin serüvenlerine odaklanan hikayeye sahip Animal Kingdom, izlenme oranlarına bakıldığında geçen sezona göre düşüş gösterse de 18-49 yetişkin yaş kategorisinde bu yılın en iyi 10 kablolu kanal dizisinden biri konumunda yer alıyor.

Tüm platformlardan gelen rakamların birleştirilmesiyle bölümlerin ortalama 18 milyon izleyici tarafından takip edildiği belirtiliyor.

Oyuncu kadrosunda Ellen Barkin'e Finn Cole, Shawn Hatosy, Ben Robson ve Jake Weary gibi isimler eşlik ederken Emily Deschanel "Angela" karakteriyle bu sezon kadroya dahil olmuştu. Bu arada The Originals dizisinin yıldız ismi Joseph Morgan dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne konuk olurken sezon içinde tekrar eden bir şekilde hikayede gözükmeye devam edecek.

19-07/25/animal-kingdom-izle.jpg

John Wells Productions ve Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu John Wells, Eliza Clark, Jonathan Lisco, David Michod ve Liz Watts'tan oluşuyor.

"Animal Kingdom" (TNT) 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin