Younger 6. sezon son mu? Dizinin 7. sezonu olacak mı?

TV Land'in ilgi gören dizisi Younger'ın geleceği belli oldu. Altıncı sezonu devam etmekte olan dizi resmi 7. sezon onayını cebe koydu! Younger 7. sezon detayları...

Pamela Redmond Satran'ın aynı isimdeki romanından Darren Star'ın uyarlamasıyla TV Land ekranlarında izleyiciyle buluşan "Younger"ın ömrü biraz daha uzadı!

YOUNGER 7. SEZONU GARANTİLEDİ!

Viacom Media Networks'a bağlı TV Land, şu sıralar altıncı sezonunu yarılayan popüler komedi dizisine resmi 7. sezon onayını verdi.

19-07/25/younger-7-sezon-onayi-mujdesi.jpg

ONAY HABERİ YOUNGER İÇİN BİR REKOR ANLAMINA GELİYOR!

Bu onay haberiyle birlikte Younger, Hot in Cleveland'ı geride bırakarak TV Land'in sezon sayısı açısından bakıldığında en uzun süren dizisi unvanına sahip olmayı garantiledi. 2010-2015 yılları arasında ekranlara gelen Hot in Cleveland toplam altı sezon sürmüştü.

YOUNGER REYTİNGLERİ

12 Haziran 2019'da altıncı sezon açılış bölümü ekranlara gelen dizi 25-54 genel yaş aralığı ve 25-54 kadın izleyici kategorileri baz alındığında reytinglerde şimdiye kadarki en iyi sezon açılışını ortaya koymuş ve geçen sezon açılışı ile kıyaslandığında yeni sezon prömiyerinin %20 oranında daha fazla izleyiciyi ekran başına çektiği ortaya çıkmıştı.

Younger son üç yıldır kadınlarda 25-54 ve 18-49 yaş kategorilerinde en çok izlenen kablolu kanal komedisi olarak dikkat çekiyor.

Paramount Network & TV Land Geliştirme ve Prodüksiyon Başkanı Keith Cox yeni sezon onayı hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Younger her geçen sezon yeni zirvelere ulaşmaya ve inanılmaz derecede sadık bir hayran kitlesini oluşturmaya devam etti. Bu yetenekli ve harika oyuncu kadrosunu seviyoruz ve Darren'ın 7. sezon için bizlere neler sunacağını görmek için sabırsızlanıyoruz."

19-07/25/younger-oyuncu-kadrosu.jpg

TV Land'in devam etmekte olan tek orijinal dizisi olan Younger'ın oyuncu kadrosunda Sutton Foster (Bunheads), Hilary Duff (Gossip Girl), Nico Tortorella (The Following), Debi Mazar (Entourage), Miriam Shor (The Americans), Molly Bernard (Chicago Med), Charles Michael Davis (The Originals) ve Peter Hermann (Law & Order: Special Victims Unit) gibi isimler rol alıyor.

Younger'ın yürütücü yapımcı kadrosunda ise Darren Star'a (Sex and the City) Tony Hernandez, Dottie Zicklin, Eric Zicklin ve Alison Brown eşlik ediyor.

"Younger" (TV Land) 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin