Swamp Thing 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Swamp Thing'de finale doğru... DC Universe dizisi Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun üçüncü dizisi "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta sezonun sekizinci bölümü "Long Walk Home" ile ekranlardaydı. Sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun ardından final yapacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

SWAMP THING 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratılan aynı isimdeki çizgi romanının uyarlaması olan dizinin son bölümünde; bataklıkta geçen amansız bir hayatta kalma serüveninin ardından Avery ile yaralı durumdaki kendisini kurtaran Swamp Thing yüz yüze gelir. İyileşme sonrasında Avery, Woodrue ile geri dönme ve bir tedavi bulmaya yardım etme konusunda söz verir. Ancak güvenilir olabilirler mi? Bu arada Abby, Atlanta'daki hastalık kontrol ve önleme merkezinde Nathan Ellery ve Conclave ile karşı karşıya gelir. Sonrasında Swamp Thing'in tehlikede olduğunu fark ederek Marais'e geri döner. Son olarak Matt, Avery Sunderland hakkında önemli bir sırrı öğrenir.

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto1.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Daniel Stewart & Noah Griffith'in senaryosunu kaleme alıp, Michael Goi'nin (Amerian Horror Story) yönetmen koltuğunda oturduğu; final bölümünden bir önceki bölüm yani sezonun dokuzuncu bölümü "The Anatomy Lesson" 26 Temmuz 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto3.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Yakalanıp bir Conclave tesisine alındıktan sonra Swamp Thing (Andy Bean), inanılmaz bir keşif yapan Jason Woodrue (Kevin Durand) tarafından inceleme ve testlere tabi tutulur.

Bu arada Abby (Crystal Reed) ve Liz (Maria Sten), Swamp Thing'i kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla gizli tesisin izini sürerler.

Ve Daniel Cassidy (Ian Ziering), Phantom Stranger'ın (Macon Blair) kendisine göstereceği olası bir geleceğe dayanan çok önemli bir karar verir.

Bölümün konuk oyuncuları: Ian Ziering (Daniel Cassidy/Blue Devil), Selena Anduze (Caroline Woodrue), Al Mitchell (Delroy Tremayne), Macon Blair (Phantom Stranger), Jason Davis (Dr. Barclay).

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto4.jpg

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto2.jpg

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto5-1563978382.jpg

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto6.jpg

19-07/24/swamp-thing-1x09-foto7.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin