The Originals'ın yıldızı Joseph Morgan Animal Kingdom dizisinde!

Sevilen dizi The Originals'ın başarılı oyuncusu Joseph Morgan Animal Kingdom dizisi ile izleyicisinin karşısında olacak!

Nurşah
24 Temmuz 2019 - 16:39
Kültür Sanat

Geçtiğimiz sene final yaparak hayranlarını üzen The Originals dizisinin yıldızı Joseph Morgan uzun soluklu Animal Kingdom dizisinin kadrosuna dahil oldu! İşte detaylar...

19-07/24/joseph-morgan-yeni-dizisi.jpg

Joseph Morgan'ın yeni dizisi belli oldu!

The Vampire Diaries dizisinin kadrosuna Klaus isimli bir köken vampir karakteri ile katılan Joseph Morgan bu dizi ile büyük beğeni kazandı. Canlandırdığı karakter ve hikayesinin izleyici tarafından sevilmesinin ardından The Originals dizisi ortaya çıktı ve bu dizi de uzun bir süre beğeni ile takip edildi.

19-07/24/joseph-morgan-animal-kingdom.jpg

Geçtiğimiz Ağustos ayında final yapan The Originals'ın ardından başarılı oyuncuyu şimdi de Animal Kingdom adlı dizide izleyeceğiz. Ranini'de yer alan habere göre; Joseph Morgan 4. sezon bölümleri yayınlanan dizide, Jed karakterini canlandıracak. Tıpkı kardeşi Colin gibi dengesiz bir karakter sergileyen Jed'in dizinin hikayesinde bir süre yer tutacağı söyleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin