Kara Tahta Dizisi Konusu ve Oyuncuları

TRT'nin yeni dizisi Kara Tahta için detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu için yeni bilgiler var. Kara Tahta dizisi hakkında bildiklerimiz haberimizde.

TRT1’in yeni dizilerinden biri olarak planlanan Kara Tahta dizisi için bir süredir çekimlerin devam ettiği konuşuluyor. Dizinin çekimleri devam ederken, oyuncuların kimler olacağı ve dizinin konusunun nasıl olacağı da ortaya çıkmaya başladı.

Özellikle merakla beklenen oyuncu kadrosunun ortaya çıkmasıyla beraber dizide birbirinden iddialı isimleri de göreceğimizi öğrenmiş olduk. Peki dizinin kadrosunda kimler yer alıyor?

Kara Tahta Dizisinin Konusu Ne?

Oyunculardan söz edeceğiz ama önce dizinin konusuna bir bakalım. Henüz dizinin sayfası yayınlanmadığı için konu resmi olarak ortaya çıkmadı ama sektör otoritelerinden paylaşılan bilgiler var.

Buna göre dizide iki ana karakter olan Irmak ve Atlas karakterinin aşkları konu edinecek. Her şey Atlas karakterinin yıllar sonrasında öğretmen olarak kendi okuluna dönmesiyle başlayacak. Okul yıllarında çeşitli zorbalıklara maruz kalan Atlas, okuduğu okula öğretmen olarak dönecek ve eski aşkı Irmak’ı bulacak.

İkili arasında geçecek olan aşk hikayesini konu edinecek yapımın, hem eğlenceli hem de romantik bir dizi olması bekleniyor. Oyuncu kadrosuna gelince, başta da söylediğim gibi iddialı isimler var.

22-03/09/kara-tahta-dizisi.jpg

Kara Tahta Oyuncuları Kimler?

Furkan Andıç - Atlas karakteri
Miray Dener - Irmak karakteri
Mine Tüfekçioğlu - Üflet karakteri
Cengiz Bozkurt - Arif karakteri
Selen Uçer - Münevver karakteri
Onur Durmaz - Cafer karakteri
Yasemin Yazıcı - Esra karakteri
Kerem Arslanoğlu - Bekir karakteri
Nizam Namidar - Hikmet karakteri
Ömer Faruk Uluocak - Nevzat karakteri
Taylan Meydan - İskender karakteri
Çiçek Dilligil - Sevgi karakteri
Veda Terzioğlu - İrem karakteri

Kara Tahta için yayın tarihinin açıklanmasını da merakla bekliyoruz. Henüz dizinin kesin yayın tarihi açıklanmadı. Fakat Mart ayında yayına açılması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin