Kara Tahta Final mi Yapıyor?

Kara Tahta final yapacak iddiaları gündeme gelmeye başladı. Paylaşılan son bilgilere göre dizi çok kısa bir süre sonra final yapmaya hazırlanıyor.

TRT 1 dizilerinde reytingler düşük olsa bile, dizilerin belli bir süre reytinglerini yükseltmek için çabaladığını ve hemen final kararları gelmediğini biliyoruz. Bu şekilde final yapacağı düşünülürken devam eden birçok TRT 1 dizisi oldu. Fakat bu kez durum biraz daha farklı gibi gözüküyor. Zira eğer iddialar doğru çıkacak olursa, Kara Tahta final yapıyor.

Henüz çok yeni dizilerden biri olmasına karşın dizi için böyle bir iddianın gündeme gelmesi, epey dikkat çekici oldu. Peki dizinin ne zaman final yapacağı konuşulmakta?

Kara Tahta Ne Zaman Final Yapacak?

Üs Yapım tarafından hazırlanan dizinin reytinglerinin istendiği seviyede olmadığı ve bu yüzden de final kararının alındığı düşünülüyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre henüz 8.bölümünün yayınlandığını göreceğimiz yapım, çok kısa bir süre sonra final yapacak.

Öyle ki final için düşünülen bölüm 10.bölüm olduğu söyleniyor. Bu da demek oluyor ki Haziran’ın tam da ortasında dizi final yapmış olacak.

Şu an için iddia olarak görebileceğimiz bu haber gösteriyor ki artık reytingler tam anlamıyla canavarlar haline gelmiş durumda.

22-05/31/kara-tahta-final.jpg

Bu sezon bunu çok net bir şekilde gördük. Sürekli final yapan dizilerin haberlerini paylaştık. Üstelik bu dizilerin birçoğu henüz yeni başlamış olan dizilerdi. 5 bölümde final yapan yapımlar bile oldu.

Dileriz yaz yapımlarında da ayrı durum söz konusu olmaz da uzun soluklu diziler izleme şansımız olur. Kara Tahta final kararına gelecek olursak, söylediğimiz gibi resmi bir açıklama da beklemek lazım. Şu an net olarak resmi bir açıklama yapılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin