Duy Beni Dizisinden İlk Görseller Geldi

Duy Beni dizisi için ilk görseller geldi. Genç ve yetenekli oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekecek dizide nasıl bir konu işlenecek? Oyuncular belli mi?

Star TV’nin yaz dizilerinden biri olacağı ortaya çıkan ve şimdiden konuşulan Duy Beni dizisi için artık detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çok yakında çekimlerinin başlayacağı da belirtilen dizinin oyuncu grubundan ilk görüntüler geldi.

Çok genç bir kadroyla karşımıza çıkacak olan dizinin konusu da son görseller sonrasında oyuncu kadrosu da netlik kazandı desek yeridir. Yaz dizilerine farklı bir konuyla yaklaşacak olan yapım hakkında detaylara ve oyuncu kadrosuna geçelim.

Duy Beni Dizisinin Konusu Ne?

Dizinin alışılmış olan yaz dizisi konularından biraz daha farklı olacağını belirtelim. Basit bir aşk dizisi yerine, gençlik odaklı bir hikaye göreceğiz. Dizide zengin ailelerin çocuklarının gittiği bir kolejin ele alındığını göreceğiz. 

Kolejde gençler arasında yaşanan mobing ve akran zorbalıkları olduğunu izleyeceğiz. Bunun üzerinden ilerleyen bir konu işlenecek. 

Klasik yaz dizilerinden daha farklı bir konuyla karşımıza çıkacak olan dizinin, başta söylediğimiz gibi oyuncu kadrosunda da genç ve yetenekli isimler var. Dilerseniz oyuncu kadrosundan da söz edelim.

22-05/31/duy-beni-dizisi-2.jpg

22-05/31/duy-beni-dizisi.jpg

Duy Beni Dizisinin Oyuncuları Kimler Olacak?

Duy Beni dizisi ilk görsellerinde de göründüğü gibi kadro bir hayli zengin olacak. Dizide; Hamdi Alp, Utku Coşkun, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Taha Bora Elkoca, Aytaç Uşun, Dilara Sümbül, Cemre Özşişmam, Feride Çetin, Yeliz Akay, Bedia Ener ve İbrahim Yıldız gibi isimler olacak.

Kadroyu daha net görebileceğiniz görselleri de zaten haberi içerisine ekliyor olacağız. Dizinin çok yakında yayın hayatına başlamasını beklediğimizi de ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin