Kara Yazı ekibi ilk bölümü birlikte izledi!

Kara Yazı oyuncuları,ekibi ve Kanal D yöneticileri, dizinin ilk bölümünü beraber izledikleri bir etkinlik düzenledi.


03 Nisan 2017 - 22:32
Gündem

Başrollerini Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır'ın paylaştığı Kara Yazı yayın hayatına başladığı gün, oyuncu kadrosuyla birlikte ve set ekibiyle bir etkinliğe imza attı.

Kara Yazı'nın ilk bölüm heyecanını beraber kutlayan ekip, önce yapım için emeği geçen tüm çalışanlarla beraber önce yemek yedi, sonrasından ilk bölümü izlediler. 

Yapımını ve senaryosunu Dark Story’in üstlendiği, ise yönetmenliği Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı, Kara Yazı ilk bölümüyle hem dizi ekibini hem de ekran başında izleyen milyonları derinden etkiledi.

Oyuncular ve yapım ekibinin yanında Kanal D yöneticilerinin de yer aldığı organizasyonda oyuncuların heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Yayın sırasından sık sık alkışlarda bölünen ve büyük beğeni alan dizinin izleme yemeğinde keyifli vakit geçiren oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Farlı anlatımı ve etkileyici öyküsü ve deneyimli oyuncu kadrosunun müthiş performansıyla büyük beğeni toplayan Kara Yazı’nın ilk bölümüyle sosyal medyada da beğeni topladı.

#KaraYazı etiketiyle ile Türkiye gündeminde uzun süre yerini koruyan proje, aynı acıyı farklı şekilde yaşayan Yaren ile Mehmet’in hikayesini her Salı saat 20.00’de Kanal D ekranlarına yansıtmaya devam edecek. 

Ayrıca Kara Yazı'nin ilk bölümünde kaçıran için Kara Yazı ilk bölümde neler yaşandığını içeren haberimize ulaşabilir.

https://www.diziler.com/haber/kara-yazinin-ilk-bolumu-yayinlandi-14766

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin