Kara Yazı ve Hayat Şarkısı yer değiştirdi

Sevilen dizileriyle milyonları ekran başına kilitleyen Kanal D yönetimi tarafından Kara Yazı ve Hayat Şarkısı dizileri hakkında büyük bir değişikliğe gidildi.

Sibel Karagöl
16 Nisan 2017 - 22:44
Gündem

Haftada 8 dizi yayınlayan ve reyting savaşlarında hem eski ve kök salmış hem de yayın hayatına yeni giren ve gelecek vaad eden dizileriyle milyonları ekran başına kilitleyen Kanal D yönetimi tarafından büyük bir değişikliğe gidildi.

17-04/16/hayat1.jpg

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı ve “Hayat Şarkısı” Kanal D'nin yeni dizisi Kara Yazı yüzünden, geçtiğimiz hafta Pazar akşamına alınmış, 60 dakika olarak yayınlanan Bodurm Masalı dizisin ardından sevenleriyle buluşmuştu.

17-04/16/k8.jpg

Yayın hayatına girdiği günden bu yana Salı akşamları yayınlanan uzun soluklu dizi Hayat Şarkısı'nın sadık bir izleyici kitlesi olduğu biliniyordu. Aynı zamanda Kanal D ekranlarından büyük beklentiyle yayın hayatına giren usta oyuncular Haluk Bilginer ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı Kara Yazı dizisi ilk bölümünde reyting listesinden 18. sırada yer alınca kalan yönetimi iki dizinin yayın günleri değiştirdi.

17-04/16/kana.jpg

Cem Karcı rejisiyle izlediğimiz başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, ve Ahmet Mümtaz Paylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı heyecan dolu 50. bölümüyle klasikleşmiş günü olan  Salı akşamı ekranlarda olacak!

Başrollerini Haluk Bilginer, Ushan Çakır, Zeynep Çamcı ve Emre Kınay'ın paylaştığı Dark Story'nin projesi Kara Yazı ise  yeni gününde Bodrum Masalı'nın peşinden Pazar akşamı 4. bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin