Adı Efsane senarist ekibini yeniledi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Tarık Aksoy'un ve basketbol takımının hayat mücadelesini konu alan Adı Efsane dizisinin senarist ekibi yenilendi!

Sibel Karagöl
16 Nisan 2017 - 21:36
Gündem

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinin yazar ekibinden değişikliğe gidildi.

17-04/16/ae3.jpg

Oyuncu kadrosundan Cem Yiğit Üzümoğlu, Hakan Ummak, Almila Ada, Baran Bölükbaşı ve Kaan Sevi gibi başarılı isimlerin yer aldığı gençlik dizisi Adı Efsane dizisi senarist ekibini yenileme kararı aldı.

12 bölüm boyunca ile birlikte Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız'ın yer aldığı yazar ekibinde bu haftadan itibaren değişiklik oldu. Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız'ın ayrıldığı projeye Murat Can Tura, Eylem Akın ve Filiz Alpgezmen katıldı.

17-04/16/ae4.jpg

Daha önce beraber çalışmış ekip Muratcan Tura, Eylem Akın ve Filiz Alpgezmen aynı zamanda 2013 yılında "Yabancı" isimli bir filmde beraber çalışmışlardır. Paris’ten İstanbul’a babasını gömmeye gelen genç bir kadının hikayesini konu alan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Filiz Alpgezmen’in , yapımcılığını Eylem Akın'ın, post prodük­siyon sürecini Murat Can Tura üstlenmişti.

17-04/16/ae6.jpg

Yapımcılığını D Productions’un üstlendiği, kızlarını geri kazanıp güzel bir hayat yaşamaya çalışan Tarık Aksoy'un hayat mücadelesini ve bu sırada hayatta bir amaçları olmayan gençlerin hayatını konu alan  Adı Efsane yeni bölümleriyle her hafta Cumartesi saat 20:00’da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin