Show TV'nin hangi dizisi final yapıyor?

Show tv ekranlarında yayınlanan hangi dizi erken final kararı alarak hayranlarına kötü haber verdi?

Sibel Karagöl
16 Nisan 2017 - 19:54
İptal - Onay

Acımasız reyting savaşlarına Show TV'nin bir dizisi daha kurban gitti. Show TV dizilerinden Bir Deli Sevda hayranlarına kötü haberi duyurdu.

17-04/16/hj-1492364321.jpg

Yapımcılığını Pastel Film Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizi, 4. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 6. bölümüyle en kısa sürede final yapan diziler arasına yakın zamanda giren Kırlangıç Fırtınası dizisinin rekorunu 4. bölümde final yapacak olan Deli Sevda aldı.

17-04/16/bir-deli-sevda-fotograflari6.jpg

İlk bölümüyle 5 Nisan Çarşamba günü Show Tv'de ekrana gelen Bir Deli Sevda beklenen reytinlerin epey altında kalmasıyla yayın gününü değiştirme kararı almış ve Pazar akşamı izleyicisiyle buluşmaya başlamıştı. Hafta içi yayınlanan dizilere göre nispeten reyting puanları düşük diziler; Lise Devriyesi, Hayat Bazen Tatlıdır, aynı kanalda peşi sıra yayınlanan Bodrum Masalı ve Hayat Şarkısı'nı kendisine rakip yaparak başarıya ulaşmak isteyen Bir Deli Sevda yine aradığını bulamamış ve yayın gününü tekrar Çarşambaya almıştı. Sonuç olarak  3 haftada 3 kez günü değiştirilen Bir Deli Sevda gelecek hafta yayınlanacak 4. final bölümüyle ekranlara veda edeceği haberi ise Cansu Tosun'dan geldi!

17-04/16/bir-deli-sevda-fotograflari5.jpg

Bir Deli Bahar'dan Veda Paylaşımı

Bir Deli Sevda dizisinin başrol karakteri Bahar'ı canlandıran Cansu Tosun, resmi sosyla medya hesabından yaptığı paylaşımla hem dizinin final yapacağını duyurdu hem de veda etti. Genç oyuncu Tosun'un açıklaması: "Today is our last day on the set of Bir Deli Sevda Bugün son set günümüz Bahar ve Kemal"

17-04/16/m.jpg

Senaryosunu Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk'ün yazdığı, Erkan Kolçak Köstendil (Mehmet), Cansu Tosun (Bahar)'un başrollerini paylaştığı ‘‘Bir Deli Sevda’’ dizisinin geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dükkatleri üzerine toplamasına rağmen, yıllar sonra ilk kez bir araya gelen iki usta oyuncu Zafer Algözve Erkan Can'ın yer alması bile dizinin düşük izlenme oranlarını etkileyemedi.

17-04/16/bir-deli-sevda-fotograflari10.jpg

Bir Deli Sevda dizisinin ekibine ve oyuncu kadrosuna başarılar diliyoruz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin