Deli Gönül dizisinin kadın başrolü belli oldu!

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin sevilen karakteri Arif'in canlandıran popüler oyuncu Murat Ünalmış’ın yeni dizi Deli Gönül'de başrolü paylaşacağı kadın oyuncu kesinlik kazandı.

Sibel Karagöl
16 Nisan 2017 - 19:12
Gündem

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Deli Gönül’de başrol oyuncusu Mürat Ünalmış’a eşlik edecek kadın oyuncu belli oldu.

17-04/16/d-1492358961.jpg

Dizinin yapımcılığını 2009 yılında Fırat Parlak ve Koray Şahin tarafından kurulan, televizyon projeleri, sinema filmleri ve reklam prodüksiyonları yapan 25Film üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen oturacak.

İzmir Çetesi, Karakol, Karadağlar, Balkan Düğünü gibi bir çok önemli önemli projenin senaristliğini üstlenen Alican Yaraş’ın senaryosunu kaleme aldığı Deli Gönül’ün kadın başrolünde ise bir çok dizi ve filmde başrol oynamış genç ve deneyimli bir isim yer alıyor: Tuvana Türkay!

17-04/16/h.jpg

Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk, Oyunbozan dizilerinde başrol oynayan Türkay aynı zamanda Bizans Oyunları, Somuncu Baba, Aşkın Sırrı, Sen Sağ Ben Selamet, Olanlar Oldu filmlerinde de başarıyla yer almıştır.

Tuvana Türkay Kimdir?

1990 yılında İstanbul doğumlu Tuvana Türkay, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümü mezunudur. Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Türkay 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle oyunculuk kariyerine adım atmış olup,bunun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "Tuana" şarkısını tekrar seslendirmiş hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapan Türkay hem oyunculuk hem de müzik kariyerine devam etmektedir.

17-04/16/bizans-oyunlari-geym-of-bizans-sansursuz-film-izle-598.jpg

Deli Gönül Konusu

Murat Ünalmış’ın canlandıracağı karakteri merkezine alacak dizinin öyküsü hayatında sevdiği, değer verdiği her şeyi kaybetmiş bir öğretmenin İstanbul’a taşınıp, bir özel okulda göreve başlamasını konu alıyor.

17-04/16/m4.jpg

Dram ağırlıklı olacak dizi büyük şehir hayatına alışmaya çalışan öğretmenin verdiği hayat mücadelesini konu alacak. Deli Gönül dizisinde yakışıklı oyuncu, Tuvana Turkay ile başrolleri paylaşacak! Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak öğrenci karakterleri kimin canlandıracağı ise henüz netleşmedi.

17-04/16/sk.jpg

Sevda Kuşun Kanadında dizisinin sevilen karakteri Arif'in canlandıran popüler oyuncu Murat Ünalmış’ın yeni dizisi hakkında bilgiler kesinleştikçe sitemizde yayınlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin