Kardeş Çocukları dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ekranların yeni dizisi Kardeş Çocuklarının 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeş Çocukları yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Merve Mutlu
20 Şubat 2019 - 12:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ ve Afra Saraçoğlu'nun rol aldığı, Star tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 5. bölümü ile ekranlarda fırtına estirmeye geliyor. 

Yoksul bir ailedeki iki kardeşin bambaşka hayatlara evrilmesini ve yollarının birgün yeniden kesişmesini konu alan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümünde olacakları sizler için derledik. 

19-02/20/yildirim-sane.png

Kardeş Çocukları 5. yeni bölümde neler olacak?

Kardeş Çocukları yeni bölümde: Hayat, annesi Ümran'a Yıldırım Saner'i nereden tanıdığını soruyor. Annesinin ve teyzesinin Yıldırım Saner'i tanıdığını fark eden Hayat, bu işin peşini bırakmamaya niyetlidir. 

19-02/20/kardes.png

"İkimiz de aynı fırtınanın ortasındayız ve birlikte sağ çıkmak zorundayız." diyen Umay, Ümran ile iş birliği yapmaya çalışacak. Volkan ise Umay ile Ümran'ın arasında olanlardan Yıldırım Saner'e bahsederek, Saner'in bir şeyleri fark etmesini sağlayacak. 

Yıldırım Saner, Umay ile yüzleşecek. Umay, eski defterlerin kapatılmasını, Ümran'dan uzak durmasını isterken; Saner ise bu kez hatalarını kabullenerek Ümran ile konuşmak istediğini söyleyecek. Umay'ın "En azından hatalarda beraberiz. Günahta ve ihanette.." sözleri ise kafaları karıştıracak. 

19-02/20/umay.png

Umay'ın kendisini ve ailesini korumak için her şeyin üstünü örtme planları ise Ümran'ın tepkisine, Yıldırım Saner'in ise öfkesine neden olacak, dizide soğuk rüzgarlar estirecektir. Ümran'ın, kızı Hayat'a "Teyzen, sana bir şey söyleyecek" sözleri ile iplerin kırılma noktasına geldiği sahnede ise nefesler tutulacak. 

Kardeş Çocukları yeni bölümüyle 24 Şubat Pazar akşamı saat 20:00'da Star'da!

Kardeş Çocukları yeni bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin