Damla Sönmez Ottoman Rising kadrosuna dahil oldu!

Sevilen oyuncu Damla Sönmez Netflix'in büyük bir merakla beklenen Ottoman Rising projesinin kadrosuna dahil oldu...

Nurşah
20 Şubat 2019 - 11:55
Gündem

Netflix'in büyük bir merakla beklenen tarihi dramasının kadrosu giderek belirginleşmeye başlıyor. Ranini'de yer alan habere göre Ottoman Rising'in oyuncu ekibine son olarak Damla Sönmez katıldı!

19-02/20/damla-sonmez-ottoman-rising.jpg

Damla Sönmez Ottoman Rising'de!

Fatih'in İstanbul'u fethini ve Osmanlı'nın yükselme dönemlerini konu edinecek olan Netflix yapımı Ottoman Rising'in kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Tuba Büyüküstün dahil olmuştu. Bu haberin ardından projenin yeni ismi Damla Sönmez oldu...

Başarılı isim 22 Şubat tarihinde vizyona girecek filmi Sibel için Paris'te galaya katılmıştı. Yurt dışı projeleri için bir süredir seyahat halinde olan Damla Sönmez Ottoman Rising'de Ana adlı bir ajana hayat verecek. Karga Seven Pictures ortak yapımı ile Netflix ekranlarında olacak dizinin önümüzdeki Eylül ayında izleyici karşısına gelmesi planlanıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin