Vurgun dizisi yeni bölümde Ahmet Kaya ve Funda Arar şarkıları damgasını vuracak!

Ekranların yeni dizisi Vurgun'un 3. bölümüne Ahmet Kaya ve Funda Arar'ın şarkıları damgasını vuracak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
20 Şubat 2019 - 11:11
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Begüm Birgören ve Emre Kınay'ın rol aldığı, ekranların yeni dizisi Vurgun 3. bölümüyle bu akşam yine ekranlarda olacak. 

Kemal Vardar karakterinin 10 yıl komadan kalmasının ardından, mucizevi bir şekilde bir anda uyanması ve hayatında, o yokken 10 yıl boyunca yaşananlarla yüzleşmesini konu alan Vurgun dizisi, yine gizem ve heyecanın dozunu yükseltecek. 

19-02/20/vurgun.png

Vurgun dizisi 3. bölümde Funda Arar ve Ahmet Kaya fırtınası

Reyhan ve Kemal'in yüzleşeceği, Kemal'in oğlu Kerem ile yıllar sonra konuşabileceği ve büyük hesaplaşmaların yaşanacağı Vurgun dizisinin 3. bölümünde çalan şarkılar da izleyicilerin beğenisini kazandı. Duygu dolu anların yaşanacağı yeni bölümde, Ahmet Kaya ve Funda Arar'ın eşsiz parçaları da izleyenlere eşlik edecek. 

Vurgun 3. bölüm ön izlemesinde: Erkan Petekkaya ve İnanç Konukçu'nun, Ahmet Kaya’nın Söyle adlı şarkısına eşlik etmesi herkesi hüzünlendiriyor. 

Vurgun'un 3. bölüm 3. fragmanında ise Kemal Vardar'ın, Reyhan'la olan evliliğinde taktığı alyansı toprağa gömdüğü sahnede arkada çalan Funda Arar'ın Ben Sana Vurgunum adlı parçası oldukça duygusal anlar yaşatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin