Kardeş Çocukları Rezzan kimdir?

Star tv ekranlarının kısa zamanda çok sevilen ve reytinglerden eli dolu dönen dizisi Kardeş Çocukları'nın oyunvu kadrosu da oldukça beğeniliyor. Kardeş Çocukları Rezzan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
03 Mart 2019 - 11:55
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarının kısa zamanda çok sevilen ve reytinglerden eli dolu dönen dizisi Kardeş Çocukları'nın oyunvu kadrosu da oldukça beğeniliyor. Kardeş Çocukları Rezzan kimdir? Gerçek adı nedir?

Kardeş Çocukları Rezzan kimdir?

19-02/28/igdem-selisik-onat-1551351015.png

Rezzan, doktor Yıldırım Saner'in annesidir. Oğluyla gurur duyan Rezzan'ın en büyük takıntısı oğlunun yalnızlığıdır. Trafik kazasında kaybettiği kızının yadigarı olan torunu İdil'e son derece düşkün olan Rezzan hanım, son derece soğuk, mesafeli ve ciddi bi yapıdadır. 

Kardeş Çocukları dizisinde Rezzan karakrerini Çiğdem Selışık Onat canlandırmaktadır. 

Çiğdem Selışık Onat kimdir?

19-02/28/.jpg

1939 yılında Ankara'da doğan başarılı oyuncu, Robert Kolej'deki eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne başladı. Lisans eğitimine devam ettiği süreçte Genç Oyuncular'ın kurucuları arasında yer aldı. Daha çok film ve tiyatrolarda yer alan oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin