Nöbet Komutan Barış Kalender kimdir?

Necati Şaşmaz yapımcılığında hazırlanan Nöbet dizisi büyük hazırlıkların ardından izleyici karşısında! Nöbet Barış Kalender kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
03 Mart 2019 - 11:50
Yeni Bölüm

Necati Şaşmaz yapımcılığında hazırlanan Nöbet dizisi büyük hazırlıkların ardından izleyici karşısında! Nöbet Barış Kalender kimdir? Gerçek adı nedir?

Nöbet Barış Kalender kimdir?

19-03/01/yurdaer.png

Kırklı yaşlarındaki Jandarma Komutan Barış Kalender, Hatay Elmalı karakoluna atanır. Bu kritik bölgede duygusal değil aklıselim bir kişi olması nedeniyle halk ile devlet arasındaki bağı kuvvetlendirme görevindedir. 

Evli ve bir çocuk babasıdır. Oğlu böbrek hastasıdır ve uygun bir böbrek bulunamayınca kendi böbreğini vermiştir ancak tek böbrekle askerlik yapmasına izin verilmeyeceği için üstlerinden saklamaktadır. 

Nöbet dizisinde Barış Kalender karakterini Yurdaer Okur canlandırmaktadır. 

Yurdaer Okur kimdir?

19-03/01/yurdaer-okur.png

29 Ekim 1974 Rize doğumlu olan Okur, Bafra Süper Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne girdi. 3 sene bu okulda okuduktan sonra işletmenin ona göre olmadığını anladı ve 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı. Daha sonra M.S.Ü Devlet Konservatuar'ında yüksek lisans yaptı.

1999'da Genco Erkal ile tanışan Okur, Yalınayak Sokrates'te oynadı. Ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu'na girdi. Daha önce Ferhunde Hanımlar, Dadı, Evdeki Yabancı, Tatlı Hayat, Köprü, Karadayı, Yeter gibi dizilerde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin