Kardeş Çocukları yeni sezon vizesi aldı! Sezon finali ne zaman?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Kardeş Çocukları dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Nurşah
15 Nisan 2019 - 16:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Mehmet Aslantuğ gibi sevilen ve başarılı oyuncuların yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi gelecek sezon için vizeyi aldı. Sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak?

19-04/15/kardes-cocuklari-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Kardeş Çocukları sezon finali tarihi belli oldu!

Gold Film imzalı dizi Kardeş Çocukları yeni sezonda da izleyci karşısında olacak. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre sevilen dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Pazar akşamları yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kardeş Çocukları 26 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan 17. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek

19-04/15/kardes-cocuklari-yeni-sezon.jpg 

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin önümüzdeki Eylül ayında yeni sezon bölümleri ile izleyicileri karşısında olacağı söyleniyor. Tüm bunların yanında, sezon finali yapmadan önce dizinin sevilen isimlerinden Furkan Palalı'nın da ekipten ayrılacağı konuşuluyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin