Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid dizisinden ayrıldı!

Ekranlarının sevilen ismi Sedef Avcı bu sezon kadrosuna dahil olduğu Payitaht Abdülhamid dizisinden ayrıldı... İşte detaylar!

Nurşah
15 Nisan 2019 - 15:30
Gündem

TRT 1 ekranlarında her cuma akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan sevilen tarih temalı dizi Payitaht Abdülhamid'in kadrosunda beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Hemşire Zeynep karakterini canlandıran sevilen oyuncu Sedef Avcı diziden ayrıldı!

19-04/15/hemsire-zeynep-diziden-ayrildi.jpg

Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid dizisinden ayrıldı!

37 yaşındaki başarılı oyuncu Sedef Avcı, Payitaht Abdülhamid dizisine sezon başında katılmıştı. Geçtiğimiz cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümde ise Hemşire Zeynep, düzenlediği tertipleri Şehzade Mehmet Selim Efendi'ye anlatırken vurularak hayatını kaybetti. Saray çevresinde herkesin çok yakınına kadar gelen bu karakterin hayatını kaybetmesi ve hain kimliğinin ortaya çıkması, Mehmet Selim Efendi cephesinde şaşkınlık yaşanmasına sebep oldu...

Güzel oyuncunun diziden neden ayrıldığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Sırları ile birlikte hayatını kaybeden Hemşire Zeynep'in ölümünün ise dizinin senaryosunda nasıl bir değişim yaratacağını ise ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz.

Payitaht Abdülhamid 83. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin