Kasaba Doktoru bu akşam ekran serüvenini tamamlıyor! Finalde neler olacak?

TRT'nin sevilen dizisi Kasaba Doktoru, düşük reytinglere daha fazla dayanamayarak final kararı almıştı. Peki bu akşam yayın hayatını bitiren Kasaba Doktoru'nda neler olacak? Kasaba Doktoru neden final yapıyor? Kasaba Doktoru konusu ne? Oyuncuları kimler? Başrolleri kimler? Kasaba Doktoru hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta?

ARC Film imzalı Kasaba Doktoru dizisinin geçtiğimiz günlerde 26. bölümde final yapacağı gündeme gelmiş, fakat bu kararı kısa bir süre sonra 32. bölüme erteleme kararı almışlardı. Dizi bu akşam ekran hayatına veda ediyor. İşte detaylar!

23-01/17/ens00884.jpg

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Dizinin final tarihi kesinleşti ve erteleme kararına sadık kalındığı öğrenildi... Yakın zamanda ekibe “Dizimiz için 32. bölümde final yapma kararı alınmıştır. Kasaba Doktoru 32. Bölümünün yayınlanması ile ekranlardaki gösterimini tamamlayacaktır. Dizimizin çekimlerinde emeği geçen herkese teşekkür eder, esenlikler dileriz.” mesajı atarak final kararını resmi olarak açıkladı.

23-01/17/ens09181.jpg

KASABA DOKTORU'NUN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yalçın’ın oyunu Hakan’ı yıllar önceki gibi bir kurula çıkmak zorunda bırakırken ona inanan Neslihan ve Berk’i hayal kırıklığına uğratır. Hakan öğrencileri Leyla ve Ömer’in baskısıyla elini kurtarabilmek için çok riskli bir ameliyata girmeye ikna olur.

23-01/17/ens09191.jpg

Mine, mücadele etmesi için Hakan’a destek vermektedir. Ameliyat herkesten gizli olarak Uluçınar’da yapılır. Leyla ve Ömer ise evlilik kararı alır. Berk, babasının yaşattıklarından dolayı yıkıma uğradığında en yakınında Nazlı’yı bulur.  Bu sırada acile gelen bir hasta riskli ve kombine bir ameliyata girmek zorundadır. Leyla ve Ömer, Hakan olmadan girdikleri bu zorlu ameliyatta başarılı olabilecek midir?

23-01/17/ens09565-1673939935.jpg

Yalçın’ın yargılandığı dava ve Hakan’ın gireceği kurul Uluçınarlıların kaderini belirleyecektir. Yıllar önce yolunu kaybedip Uluçınar’a gelen ve yaşadıkları tüm zorluklara rağmen aile olmayı başaran Hakan, Leyla, Ömer ve Mine bu savaştan galip çıkabilecekler midir?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin