Kasaba Doktoru Leyla Kimdir? Gerçek Adı Ne?

İlk bölümden dikkatleri üzerine çeken Kasaba Doktoru Leyla kimdir? Dr. Leyla rolünü canlandıran oyuncunun gerçek adı ne? Merak edilenler haberimizde.

TRT 1’in iddialı yapımlarından biri olma yolunda ilerleyen Kasaba Doktoru, dün itibariyle başladı. Dizinin ilk bölümden beğeni toplamasıyla beraber karakterler de araştırılmaya başladı. Diziye damga vuran karakterlerden birisi de Leyla oldu. Peki Kasaba Doktoru Leyla kimdir? Başrolde yer alan Leyla karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ne?

Merak edilen sorular üzerinden ilerleyerek Leyla karakterini daha yakından tanımaya çalışalım.

Kasaba Doktoru Leyla Kim?

Başrolde yer alan 3 doktordan biri olan Leyla, tam anlamıyla idealist bir doktor. Hastalarını kurtarmak için elinden geleni yapan Leyla, içerisinde her durumda bir umut barındıran doktorlardan biri.

Hastasını kurtarma ihtimali çok az bile olsa, o ihtimali gerçeğe dönüştürmek için elinden geleni yapan Leyla, gerekirse bunun için kendi meslektaşlarını da karşısına almaktan çekinmeyen idealist bir karakter.

22-04/09/kasaba-doktoru-leyla-kimdir.jpg

Kasaba Doktoru Leyla’yı Canlandıran Oyuncu Hazal Subaşı Kimdir?

İlk bölümden karakteri çok başarılı bir şekilde canlandırdığı düşünülen genç oyuncu Hazal Subaşı, 1995 İzmir doğumlu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde eğitim almış olan başarılı oyuncuyu ilk defa 2015 yılında katıldığı yarışma ile tanıdık.

2015 yılında Miss Turkey yarışmasında adını duyuran Hazal Subaşı, yarışmada da üçüncü olmayı başarmıştı. Sonrasında ise birçok dizi teklifi alan genç oyuncunun, iddialı yapımlarda yer aldığını biliyoruz.

22-04/09/kasaba-doktoru-leyla-kimdir-2.jpg

Çukur, Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter gibi yapımlarda izleme şansını bulduğumuz Hazal Subaşı’yı şimdi de Kasaba Doktoru dizisinde izleyeceğiz.

Biraz önce de söylediğimiz gibi başarılı oyuncunun Dr. Leyla rolünde de daha ilk bölümden beğeni topladığını görüyoruz. İlerleyen bölümlerde de izleyicilerden nasıl yorumlar aldığını göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin