Baba 9. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümdeki Tüm Gelişmeler

Baba 9. Bölüm fragmanı bomba gibi bir bölümün geleceğini gösteriyor. Yeni bölümde Büşra ile ilgili yaşanacak olan gelişmeler aileyi şok etmeye devam edecek.

Baba 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Birkaç gün önce yayınlanan ön izleme videosundan sonra fragmanda çok önemli gelişmeler gözüküyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağını net olarak gösteren fragman, İlhan ile Büşra arasındaki yakınlaşmanın ne seviyeye geleceğini de gösteriyor.

Sözü hiç daha fazla uzatmayalım ve yeni bölümde neler yaşanacağına, fragmanın nasıl ipuçları verdiğine bakalım.

Baba 9. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Fragmana baktığımız zaman Servet’in her şeyi kardeşlerine itiraf ettiğini görüyoruz. İlhan’ı inşaattan attığını Kadir ve Yaşar’a anlatan Servet, ailesinden de büyük bir tepki görüyor. Hatta öyle ki Servet’in annesinden tokat yediği sahneyi bile göreceğiz.

Servet’in suçlanıp suçlanmayacağı konusunda ise herhangi bir detay gösterilmemiş. Daha önce yayınlanan ön izlemede Servet ile İlhan’ın karşı karşıya geldiğini görüyorduk. Ama İlhan şikayetçi oldu mu bilmiyoruz.

Devam eden kısımda Kadir’in yaşananlar karşısında çaresiz kaldığı gözüküyor. Ne yapacağı konusunda annesine danışan Kadir, annesinin babamla konuş öğüdünü dinleyecek gibi duruyor.

Felç geçirmesinden sonra ailesinden uzaklaşan Emin’in ise son sahnede yeniden ailesine döndüğünü görüyoruz. Daha doğrusu kızının yanına gittiğini görüyoruz.

Ama Emin bu sahnede şok olacak. Zira İlhan, hastanede kendisini tek bırakmayan Büşra’ya evlilik teklif edecek. Tam o sahnede ise Emin’in kızı ile İlhan’ı bir arada gördüğüne şahit oluyoruz.

İkinci bir şok geçiren Emin’in bundan sonra neler yaşadığını bilemiyoruz zira fragman orada son buluyor.

Baba 9. Bölüm Fragmanı gösteriyor ki çok konuşulacak olan yeni bir bölüme hazır olmak lazım. Kadir’in kaldığı zor durum, Emin’in kızı konusunda öğrendiği gerçekler derken dizinin birçok sürprizi getirecek yeni bölümünü göreceğiz. Bakalım daha neler olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin