MasterChef 2022 Ne Zaman Başlayacak? Başvurular Başladı mı?

MasterChef 2022 ne zaman başlayacak ortaya çıktı mı? Survivor All Star 2022 konseyinde yapılan açıklama sonrasında yarışma için nasıl bir gelişme yaşandı?

MasterChef 2022 ne zaman başlayacak merak ediliyor. Zira en son Survivor konseyinde Acun Ilıcalı sevilen yarışma için bir takım açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların da arkasından yarışmanın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak edilmeye başlandı.

Hem yapılan açıklamalara hem de yarışmanın ne zaman başlayacağı konusunda yaşanan gelişmelere yakından bakalım.

MasterChef 2022 Ne Zaman Başlıyor?

Henüz yarışmanın ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir açıklama gelmedi. Burada Survivor yarışması ile MasterChef yarışması arasında bir denge olduğunu biliyoruz. Bir yarışma bitiyor ardından diğer yarışma başlıyor.

Survivor All Star 2022, MasterChef yarışmasının bitiminin hemen sonrasında başlamıştı. Yine aynı durum yaşanacak. Survivor bitecek ve sonrasında MasterChef 2022 başlayacak. Geçen sezon yarışmanın Ağustos ayında başladığını da hatırlatalım.

Şu an Survivor ne zaman bitecek bilinmediği için yarışmanın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da net olarak bilinmiyor. Bu konuda resmi bir açıklama yapıldığı zaman bir kez daha değerlendirme yapılır.

22-04/09/masterchef-2022-ne-zaman-baslayacak-2.jpg

MasterChef 2022 Başvuruları Başladı mı?

İşte Acun Ilıcalı’nın Survivor konseyi sırasında yaptığı açıklama da tam olarak bunun üzerine olmuştu. Yarışmanın ne zaman başlayacağı konusunda resmi bir açıklama yok ama MasterChef yeni sezon için başvurular başladı.

Başvuruların belirlenen WhatsApp hattı üzerinden ve tv8basvuru adresi üzerinden yapılacağını da belirtelim.

Ayrıca siteye girdiğimiz zaman şöyle bir uyarı da var ki videolu başvurular değerlendirmeye alınacakmış. Covid tedbirleri kapsamında sadece videolu başvuruların kabul edileceği uyarısı var.

Başvurular bir yana, yarışmanın ne zaman başlayacağı konusunda açıklama geldiği zaman yine sizlerle paylaşırız. Şu an için gelişmeler bu şekilde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin