Kasaba Doktoru Ömer Kimdir? Kim Canlandırıyor?

Yeni doktor dizisi Kasaba Doktoru çok hızlı başladı. Dizinin başrol karakterinden biri olan Kasaba Doktoru Ömer'de şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Kasaba Doktoru Ömer kimdir?

Yeni bir doktor dizisiyle karşı karşıyayız. TRT 1’in iddialı dizisi Kasaba Doktoru başladı. Dün ilk bölüm ekranlara geldi ve açıkçası reytingler konusunda da iyi yerlere yerleşti. Dizinin ilk bölümünden sonra biz de karakterleri paylaşmaya başladık. Yapımda en çok dikkat çeken karakterlerden biri olan Kasaba Doktoru Ömer ile devam edeceğiz. Dizinin en önemli başrollerinden biri olan Kasaba Doktoru Ömer kimdir? Rolü kim canlandırıyor? Bakalım.

Kasaba Doktoru Ömer Kim?

Babasına yapılan haksızlıklar sonucunda, kendi yolunu çizen ve tıp okumaya karar veren Ömer, başarılı ve idealist bir doktor olmuştur.

Mesleğini hayatının dönüm noktası haline getiren Dr. Ömer, yaptığı tercihlerden sonra bir anda kendisini hiç beklemediği bir hastanede bulacak. Dr. Leyla ise Ömer için en önemli isimlerden biri haline gelecek.

22-04/09/kasaba-doktoru-omer-kimdir.jpg

Kasaba Doktoru Ömer’i Canlandıran Oyuncu Deniz Can Aktaş Kim?

Dr. Ömer karakterine hayat veren genç oyuncu ise Deniz Can Aktaş. 1993 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu, oyunculukla çok ilgisi olmaya bir bölümde okumuş. Piri Reis Üniversitesi Gemiz Makineleri ve İşletme Bölümü’nde okumuş olan başarılı isim, daha sonra oyunculuk dünyasına adım atmış.

Genç oyuncunun yer aldığı ilk yapım ise 2015 yılından hatırladığımız bir yapım. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide yer alan ünlü oyuncu, daha sonra ise birçok yapımda karşımıza çıktı.

22-04/09/kasaba-doktoru-omer-kimdir-2.jpg

Hayat Bazen Tatlıdır, Neredesin Birader, Avlu, Aş Ağlatır, Menajerimi Ara gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncuyu şimdi de Kasaba Doktoru’nda Dr.Ömer karakterinde izleyeceğiz. Şimdiden oyuncunun hayranlarının dizideki performansından memnun kaldığının da altını çizelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin