Kate Beckinsale'li Amazon ve ITV dizisi The Widow'u tanıyalım!

Kate Beckinsale, The Widow isimli dizi ile küçük ekranlarda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
03 Ocak 2018 - 20:00
Gündem

Underworld film serisi, Pearl Harbor, The Aviator ve Van Helsing gibi filmleriyle bilinen ünlü aktris Kate Beckinsale (The Only Boy Living in New York, Love & Friendship) "The Widow" ile ilk kez bir televizyon dizisinin başrolünde karşımıza çıkma hazırlığında!

THE WIDOW DİZİSİYLE İLGİLİ İLK DETAYLAR

Online yayın platformu Amazon ile İngiliz kanalı ITV ortaklığında, The Missing dizisinin yazarları Harry ve Jack Williams'ın senaristliğinde hazırlanacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

The Widow'un çekimlerine bu ay içerisinde Güney Afrika, Galler ve Rotterdam'da başlanacak.

"THE WİDOW" KONUSU

Williams kardeşlerin yazar ve yürütücü yapımcılığındaki The Widow'un hikayesi; bir gece yarısı telefonuyla kocasının Kongo Ormanları civarındaki uçak kazasında öldüğünü öğrenmesiyle hayatı alt üst olan, geçmiş yaşantısıyla ilişkisini kesmiş, artık eskiden olduğu kadın olmayan Georgia Wells'e (Beckinsale) odaklanıyor.

18-01/03/kate-beckinsale-foto.jpg

Wells, ölen kocasını üç yıl sonra haberlerde görmesinin ardından geçmişiyle ilgili gerçeği bulana kadar hiçbir şeyden çekinmeden elinden geleni ardına koymamaya karar verecektir.

Duygusal, yürek burkucu bir gerilim olarak nitelendirilen The Widow; Georgia'yı İngiltere'den Afrika'nın derinliklerine, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin başkenti Kinshasa'ya çeken ve her dönemecinde kendisini tehlikenin karşılayacağı bir macera içine sürükleyecek.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

İngiltere'de ITV, Amerika ve 200'den fazla ülkede Amazon Prime Video aracılığıyla izleyicilerle buluşacak, Eliza Mellor'ın (Liar, The Living and the Dead, Poldark) yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sam Donovan (Humans, Liar, Utopia) ve Olly Blackburn (Donkey Punch, Glue) oturacak.

Amazon Prime Video Küresel TV İçerik Bölümü Başkan Yardımcısı Brad Beale yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Amazon Studios'un eleştirmenlerce beğeni toplayan filmlerindeki inanılmaz performanslarının hemen ardından Kate Beckinsale ile olan mevcut ilişkimizi sürdürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Harry ve Jack Williams, dünyanın en yetenekli aktrislerinden biriyle hayata geçirilecek çok güçlü bir hikaye yarattılar ve bu heyecan dolu diziyi dünyanın dört bir yanındaki Prime üyelerine getirecek olmaktan dolayı heyecanlıyız."

ITV Drama Birimi Başkanı Polly Hill "Kate Beckinsale'in The Widow'da rol aldığını duyurmaktan çok memnunum. Kendisi, Harry ve Jack Williams'ın her zaman olduğu gibi mükemmel, etkili ve şaşırtıcı hikaye anlatımında Georgia rolü için mükemmel" şeklinde konuşurken dizinin senarist ikilisi Harry ve Jack Williams ise şu ifadeleri kullandı: "Kate Beckinsale parıldayan yetenekli bir aktris ve bu yolculukta bize katıldığı için heyecan duyuyoruz, bu rol için daha mükemmel birini hayal bile edemiyoruz."

18-01/03/kate-beckinsale-fotosu.jpg

45 yaşındaki Kate Beckinsale yakın geçmişte Marc Webb'in yönetmenliğindeki Amazon Studios yapımı The Only Living Boy in New York'ta rol almış; o yapımdan önce ise bir başka Amazon Studios yapımı olan komedi türündeki Love & Friendship'te karşımıza çıkmıştı.

Yaratıcı ekipteki Williams kardeşler ise The Missing dışında BBC'nin One Of Us, BBC/Amazon ortak yapımı Fleabag ve ITV'nin Joanne Froggatt ve Ioan Gruffudd'lu draması Liar'da görev yaptı.

THE WIDOW 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Widow'un 2018'in sonlarına doğru ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin