True Detective 3. sezona Stephen Dorff dahil oldu!

HBO'nun yeni sezonu merakla beklenen dizisi True Detective'in 3. sezon oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Stephen Dorff kadroya yapılan son takviye oldu.

Volkan Küçükel
03 Ocak 2018 - 23:24
Gündem

Geride bıraktığımız yaz döneminde 3. sezon onayını cebine koyan HBO'nun popüler suç antolojisi tarzındaki dizisi "True Detective"in 3. sezonundan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye, dolayısıyla yeni sezonun oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Moonlight filminin Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali ve Ava DuVernay filmi Selma'daki rolüyle dikkat çeken aktris Carmen Ejogo'nun ardından Sofia Coppola'nın Somewhere filmindeki performansıyla dikkat çeken Stephen Dorff oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"TRUE DETECTIVE" 3. SEZON KONUSU

Ozarks'ın kalbinde ürkütücü bir suç öyküsünün anlatılacağı True Detective'in 3. sezon hikayesindeki on yıllar boyunca derinleşen gizem ve olaylar üç farklı zaman diliminde izleyicilere aktarılacak. Mahershala Ali, kuzeybatı Arkansas'tan eyalet polis dedektifi Wayne Hays; Carmen Ejogo 1980 senesinde ortadan kaybolan iki kayıp çocukla bağlantısı bulunan Arkansaslı öğretmen Amelia Reardon karakterlerine hayat verecekler.

DORFF'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Stephen Dorff ise mevzubahis kafa karıştırıcı suç vakasının yaşamını ve kariyerini otuz yıldan fazla bir süreçte etkilediği, Wayne Hays'ın iş ortağı Arkansas Eyalet Dedektifi Roland West karakteriyle karşımızda olacak.

18-01/03/true-detective-3-sezon.png

45 yaşındaki aktör son dönemde oyunculuk dışında yazarlık ve tüm müziklerine elinin değdiği Wheeler filmiyle dikkat çekerken Texas Chainsaw Massacre prequel'i Leatherface ve Heatstroke gibi filmlerde de rol aldı.

Dorff televizyon dünyasında ise Fox'un müzikal temalı dizisi Star'da Brody Dean karakteriyle karşımıza çıktı. Roseanne, Married with Children ve Blossom ise oyuncunun kariyerinin erken dönemlerinde konuk isim olarak yer aldığı diziler arasında.

True Detective yeni sezon hikayesini kaleme alan isim aynı zamanda dizinin yaratıcısı ve ilk sezon bölümlerinin yazarlığını yapan Nic Pizzolatto. Pizzolatto tüm bölümleri yazan isim olurken, sadece sezonun dördüncü bölümünü David Milch ile birlikte kaleme alacak. Jeremy Saulnier ise ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirecek Pizzolatto ile birlikte yönetmen koltuğundaki isim.

18-01/03/stephen-dorff.jpg

Aynı zamanda dizinin showrunner'ı olan Pizzolatto ile birlikte Saulnier, ilk sezon künyesinde isimleri bulunan Scott Stephens, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson; ilk sezon yönetmeni Cary Joji Fukunaga ile Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAR?

True Detective'in 3. sezonunun bölüm sayısı ve bölümlerin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda şimdilik resmi bir açıklama yok. Tahmini zaman ise 2018'in sonları ya da 2019'un başları olarak görülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin