Katrina Law The Oath dizisine katıldı!

Crackle'ın yeni draması "The Oath"ın oyuncu kadrosuna son dönemde Training Day'de izlediğimiz Katrina Law dahil oldu.

Volkan Küçükel
08 Temmuz 2017 - 22:49
Gündem

Crackle'ın hazırlıkları hızlanan yeni draması "The Oath"ın oyuncu kadrosuna son dönemde Training Day'de izlediğimiz Katrina Law da dahil oldu.

Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve yapım şirketi G-Unit Film & Television ile Storied Media Group LLC ortak yapımcılığında hazırlanan dizide aktrisi Sean Bean ile birlikte başrolde izleyeceğiz.

"THE OATH" KONUSU

Eski Los Angeles Bölge Şerifi Yardımcısı Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) yazarlık ve yaratıcılığını yaptığı; ilk sezonu 10 bölümden oluşacak The Oath'ın hikayesi birbirini korumaya ve savunmaya ant içmiş, farklı kültürlerden gelen bireylerden oluşan çetelerin dünyasına bizleri götürürken; katılması neredeyse imkansız olan yozlaşmış ve gizli topluluklara ışık tutacak.

LAW'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Law dizide rakip bir polis grubu üyesiyle yasak aşk yaşayan polis memuru Karen Beach'e hayat verecek. Karen aynı zamanda Ravens polis topluluğunun tek kadın üyesi.

17-07/08/nyssa-al-ghul.jpg

LAW'IN KARİYERİ

Son dönemde CBS'in Training Day dizisinde Rebecca Lee ve The CW'nun süper kahraman temalı dizisi Arrow'da Nyssa Al Gul karakterine hayat veren 32 yaşındaki Law ayrıca Legends of Tomorrow, Chosen, Spartacus: Blood and Sand ve Lefend of the Seeker gibi dizilerde rol aldı.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Usta aktör Sean Bean (Game of Thrones) ile birlikte Ryan Kwanten (True Blood), Cory Hardrict (American Sniper) ve Arlen Escarpeta (The Magicians) daha önceden dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler olmuşlardı.

Dizinin ilk bölümünün yönetmen koltuğunda Jeff T. Thomas (Blindspot, Wayward Pines) oturacak. Halpin ile birlikte 50 Cent, Todd Hoffman ve Dennis Kim yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

THE OATH DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Oath'ın ilk sezonunun 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-07/08/katrina-law-spartacus-04.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin