The Exorcist 2. sezonda John Cho da olacak!

William Peter Blatty'nin aynı isimli isimli kült romanının dizi uyarlaması olarak Fox ekranlarına gelen "The Exorcist"in ikinci sezon oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
08 Temmuz 2017 - 15:12
Gündem

William Peter Blatty'nin aynı isimli isimli kült romanının dizi uyarlaması olarak Fox ekranlarına gelen "The Exorcist"in ikinci sezon oyuncu kadrosu genişliyor.

Star Trek Beyond ve Sleepy Hollow gibi yapımlardan tanıdığımız Güney Kore asıllı aktör John Cho dizinin ikinci sezonunda tekrar eden bir rolle boy gösterecek.

THE EXORCIST 2. SEZON KONUSU NE OLACAK?

Peder Tomas Ortega (Alfonso Herrera; The Chosen, Sense8) ve Marcus Keane (Ben Daniels; Flesh and Bone, House of Cards) ikilisinin Chicago'nun dışında kötü güçlerle mücadelesini izleyeceğimiz yeni sezon hikayesinde Atlantic boyunca Peder Bennett (Kurt Egyiawan; Skyfall, Beats of No Nation), Vatikan'da Tanrı'ya karşı dönmüş olanları ayıklama girişimi içine girecek.

CHO'NUN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki, John Cho yeni sezonda nasıl bir rolle karşımıza çıkacak?

17-07/08/john-cho-the-exorcist.jpg

Yeni sezonda Tomas ve Marcus, Seattle kıyılarına yakın gizli bir adada risk altında bulunan bakıma muhtaç beş çocukla ilgilenen eski çocuk psikoloğu Andrew Kim'e (Cho) yönlendirilecek.

Andrew'in bakımı altındaki çocuklardan birisi etkili bir güç tarafından hedef alınınca iki rahip batıya doğru yol alacak ve kendilerini cehenneme dönen bir çarpışma içinde bulacaklar.

CHO'NUN KARİYERİ

Yakın zamanda Star Trek Beyond'da Hikaru Sulu rolünü yeniden canlandıran Cho önümüzdeki günlerde Kogonada'nın Columbus filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. 45 yaşındaki aktör televizyon dünyasında ise yakın zamanda Selfie (Henry Higgs), Sleepy Hollow (Andy Brooks), Go On (Steven) ve FlashForward (Demetri Noh) gibi dizilerde rol aldı.

Cho, ayrıca Hulu'nun Difficult People dizisinin üçüncü sezonunda Billy Eichner için sevgili adayı rolüyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

17-07/08/john-cho.jpg

Morgan Creek Productions ve 20th Century Fox Television yapımcılığında; Jeremy Slater'ın yaratıcılığında hazırlanan The Exorcist'in ikinci sezonunda Slater ile birlikte Sean Crouch, Rupert Wyatt, Roy Lee, James Robinson, David Robinson ve Barbara Wall yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.

THE EXORCIST 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ

Dizinin ikinci sezonu 29 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

John Cho'nun kadroya katılması hakkında ne düşünüyorsunuz? The Exorcist 2. sezon için heyecanlı mısınız?

17-07/08/the-exorcist-1499515757.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin