"Kaybedenler Kulübü Yolda" filmi şimdi Netflix'te!

Başrollerinde Nejat İşler, ve Yiğit Özşener'in yer aldığı Kaybedenler Kulübü filminin ikincisi Kaybedenler Kulübü Yolda yapımı 5 yıllık aranın ardından yeniden severleriyle buluştu.. Peki Kaybedenler Kulübü Yolda ne zaman yayınlanacak? Kaybedenler Kulübü Yolda'nın konusu ne? Kaybedenler Kulübü Yolda filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Kaybedenler Kulübü Yolda hangi gün yayınlanacak? Nejat İşler kimdir? Yiğit Özşener kimdir?

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 18:40
Kültür Sanat

Bir dönemin fenomen filmi ‘Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ vizyona girdikten tam 5 yıl sonra, Netflix'e geldi. İşte detaylar!

23-01/09/kaybedenler-kulubu-sb.jpg

Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk’un uzun yıllar Kent FM’de dinleyiciyle buluşturduğu ‘Kaybedenler Kulübü‘nün aynı adla uyarlanan ilk filmi, 25 Mart 2011’de gösterime girmiş ve toplam 25 hafta gösterimde kaldığı salonlarda 485 bin 580 kişi tarafından izlenmişti.

Tolga Örnek’in yönettiği filmde Çaydamlı’yı Nejat İşler, Avunduk’u Yiğit Özşener canlandırmıştı.

23-01/09/mv5bm2qxodawmwetmdhmzi00ytu1lwewmjktn2u1mmu1mmfkzmeyxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-_v1_-1673281031.jpg

Devam filmi olarak çekilen, Özşener ile İşler’e Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya'nın eşlik ettiği kalabalık bir Olimpos tatilinin sonunda motorlarıyla İstanbul’a dönen ikilinin hikayesini anlatan film ‘Kaybedenler Kulübü Yolda‘ ise 18 Mart 2018’de vizyona girmişti. 

Gösterimden kaldırıldıktan sonra televizyonlarda ve dijital platformlarda gösterilmeyen filmin devamı niteliğinde olan "Kaybedenler Kulübü Yolda" şimdi Netflix'te yayında...

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin