Keeping Faith 3. ve final sezonu onayını aldı! Yeni sezon detayları!

Eve Myles'lı gizem-gerilim türündeki Keeping Faith'in geleceği belli oldu. Dizi üçüncü ve son sezonuyla ekranlara gelecek. Final sezonu detayları...

BBC Wales, Eve Myles'ın başrolde yer aldığı popüler dizisi "Keeping Faith"in geleceği hakkındaki kararı duyurdu.

KEEPING FAITH İLE SON BİR SEZON!

Galce ve İngilizce olarak çekilen diziye resmi 3. sezon onayı çıkarken bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı doğrulandı.

20-02/01/keeping-faith-izle.jpg

KEEPING FAITH 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Final sezonunun bölümleri ilk olarak S4C'de Galce olarak Ekim 2020'de yayınlanırken; İngilizce versiyonu ise Şubat 2021'den itibaren BBC Wales ve BBC iPlayer'da izleyiciyle buluşacak.

KEEPING FAITH FİNAL SEZONU DETAYLARI

Yeni sezon için Myles "Faith Howells" karakteriyle geri dönerken; Olivier ödüllü aktris Celia Imrie sezonun yeni yüzlerinden biri olacak. Bradley Freegard "Evan Howells" ve Mark Lewis Jones "Steve Baldini" karakterleriyle geri dönecek diğer isimler.

20-02/01/eve-myles.jpg

Vox Pictures yapımcılığında Matthew Hall tarafından yaratılan gizem yüklü gerilim dizinin hikayesi; küçük bir kasabada avukatlık yapan Faith Howells'ın kocası ve iş ortağının ortadan kaybolmasıyla birlikte gerçeği arayışına odaklanıyor.

Final sezonunun çekimlerine geçtiğimiz günlerde Laugharne, Carmarthenshire'da başlandı.

"Keeping Faith" (BBC Wales) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin