Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay diziden ayrılıyor!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın Leyla'sı diziden ayrılıyor.

Merve Mutlu
31 Ocak 2020 - 17:39
Gündem

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın sevilen oyuncusu kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşanacak. 

20-01/31/yasak-elma.jpg

Diziye Ender Çelebi'nin kardeşi olduğunu iddia eden bir kadın olarak giren ve başlarda Kaya ile ilişki yaşayacak gibi olsa da daha sonra sosyopat kocasından kurtulmak için yalan söyleyen biri olduğu ortaya çıkan ve kocasından kurtulduktan sonra sakin bir hayat yaşamaya başlayan Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay oldukça sevilmişti. Yıldız Argun'un da yakın arkadaşı olan Leyla, Halit'le buluştuğunu söylemeyerek Yıldız'ın nefretini kazanmış ve herkesin göndermek için uğraştığı biri haline gelmişti. Şahika'dan yardım isteyen ve intikam almaya çalışan Leyla, Halit ile ilişki yaşamaya başladı. Dizinin yeni bölümünde, Halit'in kendisine açtığı evde onunla birlikte iken Yıldız'a yakalanacak olan Leyla karakteri için sona yaklaşıldı. 

Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay diziden ayrıldı!

20-01/31/yasak-elma-leyla.jpg

Dizinin sevilen karakterleri arasına girmişken Yıldız'ın düşmanı olarak hayranlarını da tersine çeviren Leyla karakteri dizinin 70. bölümünde kadrodan ayrılacak. En son 66. bölümü ekranlara gelen dizinin 3. bölüm sonrasında diziye veda edecek olan karakteri nasıl bir sonun beklediği ise merak konusu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin