Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Alef'ten ilk fotoğraflar!

BluTV'nin yeni dizisi Alef'ten ilk görüntüler geldi.

Merve Mutlu
06 Kasım 2019 - 09:38
Yeni Bölüm

8 bölümlük bir polisiye dizisi ile mistik türde farklılık yaratmayı amaçlayan Blu TV'nin yeni dizisi Alef'ten ilk görüntüler geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde olduğu ve Kemal adlı karakteri canlandıracağı dizi büyük merak uyandırıyor. 

19-11/06/alef.png

Ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmen koltuğuna oturacağı; Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in de kadroda buluştuğu dizi, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasıyla başlayan Alef çeşitli cinayetlerin sırrını çözmekle uğraşan iki dedektifin hikayesini izleyici ile buluşturacak.

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizi, 2020 yılında Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV’de diziseverlerle buluşacak.

19-11/06/alef-dizisi.png

Genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen seri bir cinayetin peşine düşecek. Bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da ekibe dahil olacak ve her delil yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak.

19-11/06/alef-dizisinden-ilk-goruntuler-1573029384.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin