Kendi Düşen Ağlamaz 18. Bölümde Serkan ve Alize her şeye en sıfırdan başladı!

TRT'nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 18. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 18. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz 19. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir? Enes Koçak kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Nurettin kimdir? Hakan Yılmaz kimdir? İşte detaylar! Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Kasım 2023 - 09:37
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz 18. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Genç çiftin kapısı hiç beklemedikleri anda polis tarafından çalınır. Alize ve Serkan, tarihi eser kaçırmaktan gözaltına alınıp, geceyi nezarethanede geçirirler. Ancak bu olay sonrasında Nurettin, kızı Alize’nin hayat standartları konusunda endişelenmeye başlar. Nurettin genç çiftle konuşup onlara maddi destek vermeyi teklif eder.

23-11/01/9j0a9293-1698826939.jpg

Ancak Serkan bunu kabul etmez. Serkan, Nurettin’e, Alize ile yeni bir hayata başladığını ve bu hayatın sorumluluğu neyse almaya kararlı olduğunu söyler. Hatta Serkan, Nurettin sayesinde girdiği oteldeki müdürlük işinden de istifa eder. Artık Alize’yle kendi yağlarında kavrulacaklardır. Bu karar, ağzında altın kaşıkla doğmuş, para harcamayı bilmeyen Alize için tam bir ev ekonomisi sınavına dönüşür. Hayatlarında ilk kez bir evi idare etmeye çalışan genç çift, zorlansalar da birbirlerine verdikleri destekle sıkıntılarının üstesinden gelmeye çalışırlar.

23-11/01/9j0a9727-1698826953.jpg

Ta ki Alize üşütüp hasta olana dek! Alize’nin hastalanması Nurettin için bardağı taşıran son damla olur. Hasta kızını kaptığı gibi o evden çıkarırken; Serkan’a da bir baba olarak son sözünü söyler. Alize artık Serkan’ın şartları altında yaşamayacaktır.

23-11/01/9j0a9713-1698826961.jpg

Kendi Düşen Ağlamaz Her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin