Kendi Düşen Ağlamaz 4. Bölümüyle reytinglerin en tepesinde! Alize baba evine geri döndü!

TRT'nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, 4. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kendi Düşen Ağlamaz 4. bölümde neler oldu? Kendi Düşen Ağlamaz 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz 5. Bölümde neler olacak? Kendi Düşen Ağlamaz Alize kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir? Enes Koçak kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Nurettin kimdir? Hakan Yılmaz kimdir? İşte detaylar! Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
14 Temmuz 2023 - 09:20
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serkan, Alize’yi kurtarmıştır ancak Bahattin’in boşboğazlığı nedeniyle şimdi yeni bir krizin ortasındadırlar. Alize, Bahattin’in kendisine yenge demesini arkadaşlarına bir türlü açıklayamazken kurtarıcı hamle yine Serkan’dan gelir. Serkan, kimse bir şeyden şüphelenmesin diye herkesin içinde Alize’ye aşık olduğunu söyler.

23-07/11/9j0a7851.jpg

Oteldekiler şimdilik bu yeni bilginin şokundayken Hazal ortadan kaybolur. En son, sosyal medyadan tanıştığı biriyle buluşmaya giden Hazal’dan haber alamayan arkadaşları, başının belada olduğunu anlar ancak Hazal’ın telefonuna ulaşamamaktadırlar. Serkan’ın akıl yürütmesi ve iz sürmesiyle Hazal, çok kritik bir durumun ortasından kurtarılır. O günün akşamı Alize ve Serkan ilişkisinin dengelerini değiştirecek ve yeni duyguların ortaya çıkmasını sağlayacak şeyler yaşanır.

23-07/11/9j0a8078.jpg

Nurettin ve Kadir ise Esma ve Serap’ın iş birliği yaptığını anlamıştır. Bu iş birliğini dağıtabilmek için kendilerince bir oyun kurarlar. Ancak, Serkan’ın otelde müdür değil bulaşıkçı olduğunu öğrenen Serap ve ortağı Esma’nın durmaya niyeti yoktur. 

23-07/11/9j0a8136.jpg

Sinem, Serkan’ı otelde teknik müdür olarak terfi ettirir. Bu müjdeyi Serkan’a bizzat vermeye giden Alize’yi Esma ve Serap’ın oyunu sonucu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

23-07/11/9j0a8052-1689067723.jpg

Güçlü hikayesi eğlenceli ve sıcak anlatımı ile Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin