Ya Çok Seversen'in Bige'si kimdir? Cemre Ebüzziya kimdir? Kaç Yaşında?

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Ya Çok Seversen'in Bige'si rolüyle hemen dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversen'in 1. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 2. bölümde neler olacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Cemre Ebüzziya kimdir?

Volkan Usta
13 Temmuz 2023 - 22:27
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi 2’nci bölümüyle ekrana geliyor.

23-07/13/cemre-ebuzziya-yeni-kare.JPG

Ödüllü Oyuncu Cemre Ebüzziya dizinin kadrosuna dahil oluyor…

Hikayesiyle seyircinin gönlünü kazanan dizinin kadrosuna yeni bölümde ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya dahil oluyor. Başarılı oyuncu "Bige" karakteri ile ilk kez yeni tanıtımda seyircinin karşısına çıkıyor. Ateş ve Umut’un çocukluk arkadaşı, yurtdışında moda okumuş çok yetenekli bir tasarımcı olan Bige, Ateş’in isteği üzerine Jülide Arcalı Moda Okulu’nun başındadır. Bige’nin Ateş ve Leyla’nın ilişkisini etkileyeceğinin sinyalleri tanıtımda gözler önüne seriliyor.

23-07/11/ycs-4.jpg

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alırken ikiliye Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler eşlik ediyor.

İLGİLİ İÇERİK

23-07/13/563347afc03c0e537c6183f4.jpg

CEMRE EBÜZZİYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

İçinden efsane gazeteciler, sanatçılar, işadamları çıkaran Ebüzziya ailesine mensup olan Cemre Ebüzziya, 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anne ve babası kendisi doğmadan boşanan Cemre Ebüzziya,  Nilgül Utku’nun kızı, Menderes Utku ve Alev Ebüzziya’nın yeğeni, Ümit Utku’nun torunu. Konservatuvar eğitimini ABD’de aldı. Ekran macerası Muhteşem Yüzyıl’daki Helena karakteriyle başladı.‘Ben Onu Çok Sevdim’ ve ‘Galip Derviş’ dizilerinde kısa süreyle oynadı. İlk uzun metrajlı filmi ‘Bulantı’ ardından ‘Kasap Havası’nda da rol aldı.

Ya Çok Seversen her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin