Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Kaç Yaşında?

Genç oyuncu Eylül Tumbar Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hakkında bilinmeyenleri ve karakterini paylaştı. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi uyarlama mı? Eylül Tumbar kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Volkan Usta
21 Haziran 2023 - 09:22
Kültür Sanat

TRT 1’in 22 Haziran Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak olan yeni dizi  "Kendi Düşen Ağlamaz"ın Alize'si Eylül Tumbar projesinin merak edilen detaylarını paylaştı.

23-06/21/kda-alize_.jpg

Alize'yi çok sevdiğini böyle renkli bir karakteri oynamanın çok cezbedici olduğunu söyleyen genç oyuncu onu etkileyen diğer yönlerini ise şöyle anlattı; "Hikayenin çok samimi ve mütevazı olması;  oynadığım karakterim Alize’nin kafasına göre her estiğini her an yapabilecek olması bana inanılmaz keyif veriyor."

23-06/21/ens04083.JPG

Hazırlık ve çekim sürecinin çok keyifli ve eğlenceli geçtiğini belirten Tumbar, projenin pozitif ve cıvıl cıvıl enerjisinin çekime ve ekibe de yansıdığını söylüyor. Kendi Düşen Ağlamaz'da izleyiciyi nelerin beklediğini ise şöyle özetliyor; " İzleyici yaz rüzgarı tadında, hem güldüren hem de aileden biri olacağımız bir dizi bekliyor."

23-06/21/9j0a4511.jpg

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu'nun yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz" 22 Haziran Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında başlıyor.

23-06/22/339507435_1153558915325621_7283221246204408306_n.jpg

EYLÜM TUMBAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

"Anne: Biz Kimden Kaçıyoruz?" adlı dizide Eylül Tumbar, Aslı karakterini canlandıran Türk oyuncudur. Dizi, 2016 yılında yayınlanan Japon yapımı "Mother" dizisinden uyarlanmış ve 2018-2019 yılları arasında Türkiye'de yayınlanmıştır. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'deki Bambi rolüyle son günlerde adından çok söz ettiren genç oyuncu Eylül Tumbar'ın birçok kişi tarafından gelecek vadettiği ifade edilmekte. Kişisel hayatı merak edilen Eylül Tumbar, edinilen bilgilere göre ise 21 yaşında. Bambi rolüyle şimdiden hafızalara kazınan Tumbar, İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşamakta. Eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde tamamladı.Eylül Tumbar kaç yaşında? Eylül Tumbar, Aslı karakteriyle dizideki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. İddiaya göre, Eylül Tumbar, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi için 7-8 kez deneme çekimine katılım sağladı. Tumbar, bu deneme çekimlerinin sonucunda Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'nin Bambi'si olma şansını elde etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin