“Kendi Düşen Ağlamaz”ın Sinem'i kimdir? Selen Soyder karakteri hakkında bilinmeyenleri anlattı!

Sevilen oyuncu Selen Soyder Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hakkında bilinmeyenleri ve karakterini anlattı. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi uyarlama mı? Selen Soyder kimdir?

Volkan Usta
22 Haziran 2023 - 21:57
Kültür Sanat

TRT'nin heyecan yaratan yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz"ın başrol oyuncularından Selen Soyder kendisini 6 sene sonra izleyici ile buluşturacak olan Sinem karakterini ve yapımın merek edilenlerini paylaştı:

Hazırlık sürecinin keyifli geçtiğini belirten başarılı oyuncu projeyi kabul etme nedenlerini anlattı; "Kendi Düşen Ağlamaz, Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan tatlı bir romantik komedi dizisi. Canlandırdığım Sinem karakteri ise Alize'nin babası Nurettin'nin sahip olduğu otelin müdürü. Nurettin ile birbirlerini seviyorlar. Alize de onu sırdaşı gibi görüyor. Ancak iş, Alize’nin babası ile Sinem’in arasındaki ilişkiyi öğrenince değişiyor ve çetrefilli bir noktaya geliyor.”

23-06/20/kda-sinem_.jpg

Senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini 6 sene sonra içine sinen bir proje ile izleyici ile buluşacak olamtan çok mutlu olduğunu söyleyen Soyder; hazırlık sürecine dair ise şunları söyledi; "Hazırlık sürecimiz ilk andan itibaren enerjisi çok yüksek bir ekiple keyifle başladı. Okuma provalarında çabuk kaynaştık birbirimize. Bunun seyirciye daha ilk bölümden yansıyacağını, projeyi sevdireceğini ve samimi bulacaklarına inanıyorum."   

23-06/20/ens03758-1687266472.jpg

Kendi Düşen Ağlamaz’da izleyiciyi nelerin beklediğini ise şöyle özetliyor; "İzeyici mizahı bol, sıcak, samimi ve izlerken gerçekten keyif alacakları bir dizi bekliyor. Kamera önünden kamera arkasına kadar herkesin canını dişine takıp özveriyle çalıştığı çok emek verdiği bir yapım oldu. Seveceklerini umuyorum ve heyecanla ilk bölümümüzün yayınlanmasını bekliyorum."

23-06/20/ens04043.JPG

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı  yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu'nun yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz" 22 Haziran Perşembe akşamı TRT ekranlarında başlıyor.

23-06/22/341017988_9014801655256508_2267705927109689850_n.jpg

SELEN SOYDER KİMDİR?

26 Aralık 1986 İzmir doğumlu Selen Soyder, İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde okudu. Soyder, 2006 yılında "Miss Model of Turkey" yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi. Soyder'in ilk işi ise 2010 yılında başlayan Yer Gök Aşk oldu. 

ROL ALDIĞI YAPIMLAR:

Yer Gök Aşk,

Lale Devri,

Reaksiyon,

Hangimiz Sevmedik

Kendi Düşen Ağlamaz 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin