Kerem Bürsin ve Demet Özdemir sevgili mi?

Ekranların sevilen iki oyuncusu arasında çıkan aşk iddiaları herkesi şaşırttı.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 13:40
Magazin

Blutv'de yayınlanan Aynen Aynen adlı dizisinin yeni ismi Kerem Bürsin ile son zamanlarda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alarak romantik komedi alanı dışında da başarısını kanıtlayan Demet Özdemir arasında aşk yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

20-04/27/kerem-bursin-demet-ozdemir.jpg

Daha önce Can Yaman'la birlikte olduğu iddia edilen ancak bir türlü netliğe kavuşmayan Demet Özdemir'in aşk hikayesi son olarak Yaman Taciroğlu ile yaşadığı kısa beraberlikle konuşulmaya başlamıştı. Kerem Bürsin ise en son şimdilerde Cem Yılmaz ile birlikte olan Serenay Sarıkaya ile beraberdi ancak bir anda aldıkları ayrılık kararı ile herkesi şaşırtmışlardı. Eskiden de tanışan Özdemir ve Bürsin çifti, ortak arkadaşları sayesinde daha çok görüşmeye başladılar ve bu görüşmeler, magazin kulislerinde konuşulduğuna göre zamanla aşka dönüştü ve ikili son zamanlarda bir beraberlik yaşamaya başladılar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin